ONS BUREAU

ID|Casting heeft als missie te voorzien in passende creatieve oplossingen voor foto- en filmproducties waarbij maatwerk centraal staat. Wij staan voor kwaliteit, een heldere communicatie, snelheid en flexibiliteit waarbij we streven naar producties met een eigen gezicht én identiteit.

Anders kijken is waar we verrassend zijn. We maken het verschil door aandacht voor ‘the Big Picture’ met oog voor detail. Met een ruim bestand van 13.500 enthousiaste professionals alsmede onze jarenlange expertise, weten we voor iedere productie een passende invulling te bieden. We ontzorgen door altijd één stap vooruit te denken bij de totstandkoming van het productieproces, met de ambitie om middels een hoge mate van betrokkenheid de verwachtingen te overtreffen. Deze persoonlijke en productieve manier van samenwerken maakt het mogelijk om iedere dag weer producties van topkwaliteit te leveren.

Kijk voor recente projecten gerust even bij portfolio of eerdere referenties.

Heeft u binnenkort zélf een productie waarbij invulling nodig is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en 'Let's have a cup of coffee'!

Met creatieve groet,

Bo Vrinten
Founder/CEO
ID|Casting productions
M. +31(0)619198000
ONS BUREAU

© ID|Casting 2020

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden