INFO LOCATIEMAILING

Je hebt een prachtige locatie die voor meerdere doeleinden en producties inzetbaar is. Je ziet zelf de potentie van jouw locatie en wéét gewoon (misschien door één of meerdere recente ervaringen) dat jouw locatie erg geschikt is voor o.a. foto- en filmproducties. Echter blijft het uit met aanvragen en boekingen en daar zie je heel graag verandering in! Je weet zelf alleen niet zo goed hoe je daar, zonder hier ál teveel tijd in te steken, de juiste mensen voor kunt benaderen én bereiken. Daar biedt ID|Locations dé oplossing voor!

LOCATIEMAILING
Als ID|Locations weten we hoeveel tijd er gaat zitten in het promoten van jouw locatie. Omdat niet iedereen over deze tijd beschikt, bieden we als antwoord hierop de LOCATIEMAILING, een zeer effectieve mailing specifiek gericht aan 960 producenten, regisseurs, fotografen en cameramensen in de modellen- en castingbranche.

ONDERSCHEIDEND
Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we (nieuwe) locaties op een onderscheidende manier onder de aandacht brengen bij potentiële opdrachtgevers. Met de juiste informatie en indrukwekkende locatiefoto’s bieden we een duidelijk beeld van de mogelijkheden van jouw locatie én weten we vele opdrachtgevers te interesseren.MAXIMALE OUTPUT

Ervaring laat zien hoé belangrijk het is dat een mailing van locaties onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste persoon, dé beslissingsbevoegde. Zo voorkomen we dat de mailing in de prullenbak belandt, zorgen we voor maximale zichtbaarheid van jouw locatie én weten we maximale output te behalen betreffende nieuwe aanvragen en boekingen voor opdrachten en producties.

INVESTERING
De kosten voor de LOCATIEMAILING bedragen € 475,- excl. Btw. Dat is voor het opmaken én versturen van de promomail aan alle 960 potentiële opdrachtgevers in de modellen- en castingbranche. Een investering die je met één boeking al meer dan ruim hebt terugverdiend!

KRACHT VAN DE HERHALING
Natuurlijk werkt ook hier de kracht van herhaling. Daarom bieden we de mogelijkheid om de LOCATIEMAILING zes maanden na het versturen van de eerste mailing te herhalen. Zo blijft jouw locatie ‘on top of mind’. De kosten hiervoor bedragen € 250,- excl. Btw. Je kunt van deze optie tot 6 maanden na de eerste mailing gebruik maken.

AANMELDEN LOCATIE
Wil je jouw locatie aanmelden én gebruik maken van de LOCATIEMAILING? Klik dan HIER* voor onze verdere werkwijze. Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op met Location Director Bo, bereikbaar op M. +316.19198000. We denken graag met je mee.

Met creatieve groet,
Team ID|Casting & Locations
M. +316.19198000
INFO LOCATIEMAILING

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden