Amsterdam | Locatie 366

Terug naar overzicht | Download het profiel van Amsterdam | Locatie 366

Beschrijving
Recent omgebouwde Cementtanker voorzien van luxe faciliteiten. Zeer ruime en hoge ruimtes (4m hoog), met veel licht. Gebouwd voor de binnenstad van Amsterdam (route Amstel/Nieuwe Herengracht). Bij het schip zitten nog 3 kleine bootjes die gebruikt kunnen worden; 2 bootjes met een buitenboordmotor en 1 grote offshore rib. Er kan dus ook vanaf het water gefilmd worden. Het schip ligt in een haven met andere boten aan het IJmeer. Windsurfen en sportzeilen ook een mogelijkheid. Overnachten op locatie voor 2 personen is mogelijk, meer in overleg.
Badkamer 1: Sauna, stoomdouche, toilet met wastafel. Elektrisch verstelbaar 2-persoonsbed, uitzicht op het meer vanuit het bed en vanuit de benedenverdieping, bank, projector met Apple TV, bar met Nespresso, Cooker, koelkast, vaatwasser, vloerverwarming. 1 2-persoonsslaapkamer met en-suite badkamer met bubbelbad, inloopdouche, wastafel, 1 kinderkamer, grote splitlevel woonkeuken met grote eikenhoutentafel en eiland keuken.

Voorzieningen
Mooie bullerjan houtkachel aanwezig, projector met groot elektrisch scherm (2 bij 3 meter), haken in het plafond om dingen op te hangen. Akkoord om meubels te verzetten. Over de hele boot zonnepanelen. Buiten een drijvend tuintje. Parkeren op de straat 3,50 per uur tussen 19.00-9.00 en zondag gratis, garage 5 min lopen 7,50 voor 24/h.

Amsterdam | Locatie 366

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden