Blog

┬ź Terug naar overzicht

YVONNE'S ERVARING - OVER DE CASTING CONVENTION

30 OKTOBER 2019

"Op 5 oktober heb ik deelgenomen aan de Casting Convention in Utrecht. Hier zijn we de hele dag goed bezig gehouden. Veel inspiratie, energie en nieuwe kennis opgedaan. En dat op meerdere fronten. Zowel voor mijn innerlijk als wel voor mijn uiterlijk. Verder praktische tips en trucs gekregen. In de middag zijn we met z’n allen naar buiten gegaan voor een lifestyleshoot. Deze foto’s had ik al snel binnen. Voor mij persoonlijk heeft deze dag mij veel vertrouwen in mijzelf gegeven. Dit heeft mij weer een mooie zet in de goede richting gegeven. Ik ben op de goede weg. Een aanrader dus deze Casting Convention.

Later stuurt Yvonne ons nog een superenthousiast appje:
Bedankt voor deze geweldige selectie van foto's. Ik ben hier zo blij mee! Hier kan ik werkelijk weer mee verder. Jouw woorden “Met deze foto ga je écht opdrachten binnen halen" zijn uitgekomen! Ik heb zulke mooie opdrachten al gedaan en dit is nog maar het begin 😉. Ik ben nu ook weer op de terugweg vanaf een onwijs leuke shoot in Bergen aan Zee! Laat mij maar lekker gaan zo."

Yvonne VS (51 jaar)

Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren, hoe je het verschil kunt maken zodat je meer opdrachten krijgt? Of kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken?
SCHRIJF JE HIER IN.<Yvonne VS

© ID|Casting 2020

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden