Blog

┬ź Terug naar overzicht

WORD PRO IN DE BRANCHE MET HET BUSINESS PROGRAM

21 APRIL 2022

Het was zomer 2021 toen we Daley zagen bedienen in een leuke strandtent. Ik kon niet anders dan hem vertellen over zijn mogelijkheden binnen de castingbranche en hij was meteen enthousiast! Hij nam deel aan de eerstvolgende Casting Convention en daar zag hij zélf hoe de camera van hem hield. Bijna ieder shot was raak!

Dit smaakte naar meer, en dat was de rede dat hij zich aanmeldde voor het Casting Business Program, om zich nu ook als professional te kunnen profileren en presenteren binnen de branche. En zo trokken we een aantal maanden op, waarin we diverse business modules gericht op modellenwerk en acteren behandelden, waarin we zijn portfolio op professionele wijze uitbreidden, en Daley o.a. leerde hoe hij zélf een succesvol castingfilmpje kan maken. Inmiddels heeft hij alle marketing- en businessskills voor de branche in huis en sturen we hem met alle vertrouwen naar opdrachten! Zijn nieuwe Instagram account heeft inmiddels al een eerste opdracht opgeleverd, zo makkelijk kan het zijn!DALEY'S ERVARING:

"Het Casting Business Program heeft me veel geleerd over de branche én ook over mijzelf! Het heeft me nóg meer vertrouwen gegeven om te doen waar ik in geloof en wat ik leuk vind.

Zo vond ik het ook erg interessant en leuk om een professioneel Instagram account op te bouwen. Dat heeft me al erg snel een klus opgeleverd en ik verwacht in de toekomst nog meer! Ik heb veel plezier gehad met de module Camera Acteren, en kreeg leuke oefeningen mee als huiswerk die heel nuttig zijn in deze branche! Het shooten met Bo ging ook erg goed! Het is fijn samenwerken met Bo. Ben erg blij met haar trainingen én met de portfoliofoto’s die ze heeft gemaakt en bewerkt!

Als je niet weet wat je volgende stap moet zijn in de casting/modellenbranche, of je bent er een beetje onzeker over, raad ik je aan om contact op te nemen met Bo! Ze weet de goeie richting in te sturen en het vertrouwen en materiaal te geven om jezelf verder te ontwikkelen! Ik kijk terug naar de Business Program met een heel goed gevoel! Dankjewel dat je deze deur voor me opende Bo! Ik heb er ontzettend veel zin in!"Nog geen 2 weken na het updaten van zijn nieuwe portfoliomateriaal gemaakt voor het Business Program haalt Daley zijn eerste opdracht binnen. We zijn superblij voor 'm én trots op wat hij in korte tijd heeft geleerd, gedaan en bereikt!
 


Wil jij weten wat jouw potentie is binnen de branche? Wil je graag persoonlijk advies of heb je nog wat vragen? Bel dan even met Bo, bereikbaar op 06-19198000 of stuur even een e-mail naar info@idcasting.nl. We denken graag met je mee.

Let's make it happen!

#casting #castingconvention #models #modelling #actors #firstimpression #perfectpitch #portfolio #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #castingcall #newfaces #newtalent #talent #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht


 


<Daley S

© ID|Casting 2022

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden