Blog

« Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - WIM

07 JULY 2021

Als ik iets mooi vind in mijn werk als Casting Director, trainer en fotograaf is het wel dat mensen kansen gaan zien die ze eerder niet zagen. Als ze buiten hun comfortzone gaan denken, niet meer in belemmeringen maar in (nieuwe) mogelijkheden. En dat deed Wim! Hij nam onlangs deel aan de Casting Convention en leerde dat de castingbranche alle ruimte biedt aan nieuw talent, jong én ouder. Dat het niet alleen gaat om modellenwerk of acteren maar dat je je bijvoorbeeld óók kunt ontwikkelen als trainingsacteur. En daar ging het ineens heel hard stromen bij Wim.



LEES HIERONDER WIM'S VERHAAL:

"De Casting Convention heeft me laten zien dat leeftijd geen rol hoeft te spelen in het aangaan van nieuwe uitdagingen. Het was een bijzondere dag met mooie ontmoetingen met gelijkgezinde mensen met totaal verschillende achtergronden. Het voegt iets toe aan de ontwikkeling van je eigen persoonlijkheid, ongeacht je leeftijd.

Het mooiste onderdeel vond ik de Perfect Pitch, ook omdat ik daar het meest tegenop zag. Mijn levensmotto is dat juíst de confrontatie met je onzekerheden het meeste waarde oplevert. Zo heeft deze dag me laten zien dat ik kan vertrouwen op mijn eigen uitstraling en kwaliteiten.

Het werkboek was erg nuttig voor feedback én als reminder om er weer bij te nemen als ik straks een eerste productie heb. Het was een mooie, unieke en harmonieuze ervaring onder leiding van Bo, mede door de rust die ze uitstraalt en haar positieve benadering. Ze heeft me geholpen bij een nog beter zelfbeeld."


Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche, hoe je makkelijker méér opdrachten aantrekt, en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? SCHRIJF JE HIER IN voor de Casting Convention en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting #castingcall #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht


<Wim v
IN THE PICTURE - WIM

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden