Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - SABRINA

12 JULI 2022

Sabrina had naast ambities voor de castingbranche, óók de wens om zich voor haar bedrijf beter te presenteren voor de camera, zodat ze als trainer & coach anderen kan inspireren en motiveren. Ze schreef zich in voor de Casting Fundamentals wat haar zoveel meer bracht dan ze van tevoren had gedacht.

LEES HIERONDER SABRINA'S ERVARING.

"Ik had me ingeschreven voor de Casting Fundamentals omdat ik meer zelfvertrouwen wilde voor de camera, bij het presenteren van mezelf, maar deze training heeft me veel meer gebracht! Om eerlijk te zijn vond ik 'alles' waardevol. Ik ben op een andere manier naar mezelf gaan kijken en het heeft me geleerd afstand te nemen van gedachtes als 'Wat gaan anderen denken/zeggen.' en 'Ben ik wel goed genoeg?'. Ik sta nu veel beter in mijn kracht en geloof in mezelf!Het was als een diepe duik in mezelf! Een spiegel waar ik mezelf nu anders in zie. Het gaat er niet om wat anderen van je denken maar vooral wat je van jezelf denkt! Mezelf tonen als de vrouw die ik voel en weet dat ik ben. Mijn puurste vorm omarmen en al de rest komt vanzelf. Voor de camera en achter de camera, het komt op hetzelfde neer... ik ben wie ik ben en dat mag ik tonen! De portfolioshoot vond ik het leukste onderdeel. Ik ben nieuw in de branche en wist nog niet hoe te poseren. Ondanks mijn perfectionisme kon ik op het einde mijn belemmerende overtuigingen loslaten, en kon ik zelfs genieten van de shoot.

Bo is een mooi ziel en een fantastisch trainer! Zij ziet het beste in jou en haalt dit ook naar boven, waardoor je automatisch anders en beter presteert. Ze heeft me belangrijkste inzichten in mezelf gegeven, mijn start om ook de rest anders aan te pakken zoals pitchen, performing voor de camera etcetera. Ik hou van haar duidelijke communicatie en haar zachte maar toch straight forward aanpak. Maar vooral ook het gevoel van 'gelijke' vond ik fijn. Je krijgt bij Bo totaal niet het gevoel dat je iets niet kan en nog veel te leren hebt. Ze benadert jou als 'Laten we samen dit pad bewandelen want jij kunt dit!'

In een zin...Zelfvertrouwen from the start."
 


Heb jij ambities voor de castingbranche? Wil je graag persoonlijk advies of heb je nog wat vragen? Bel dan even met Casting Professional Bo, bereikbaar op 06-19198000 óf stuur even een e-mail naar info@idcasting.nl. We denken graag met je mee.

Let's make it happen!

#casting #castingfundamentals #models #modelling #actors #firstimpression #perfectpitch #portfolio #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #castingcall #newfaces #newtalent #talent #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht
 

© ID|Casting 2022

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden