Blog

« Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - ODILE

15 MARCH 2022

Was wat het weer een mooie Casting Convention afgelopen zaterdag!! Zo fijn als nieuw talent weer een volgende stap kan zetten in de castingbranche! Zo ook Odile, een classic beauty. Zij is vanaf vandaag te boeken via ID|Casting.

LEES HIERONDER ODILE'S ERVARING:

De Casting Convention was een onvergetelijke dag! Ik heb zoveel geleerd! Het heeft me laten zien hoe ik in mijn eigen kracht kan staan én hoe ik mezelf ook zo kan laten zien aan de buitenwereld.

Ook heel fijn hoe je als groep elkaar inspireert. Voel me nu veel zelfzekerder omdat ik weet hoe ik met castings, audities en andere situaties het beste om kan gaan. Ik heb daarin veel nieuws geleerd over de castingbranche.



Het leukste onderdeel vond ik de portfolioshoot. Bo liet dit heel natuurlijk verlopen, waardoor ik me heel erg op mijn gemak voelde. En dat is ook te zien in de mooie foto’s. En ik ben nu ook binnen bij .... Met de foto’s van de vorige fotograaf is me dit eerder niet gelukt. Dus das een compliment voor jullie!

Het werkboek gaf een mooie verdieping in de opdrachten. Het gaf ons stof tot nadenken en is een handig naslagmiddel om later weer terug te lezen.

Eigenlijk waren alle onderdelen van toegevoegde waarde, maar als ik toch iets zou moeten kiezen dan vond ik de Perfect Pitch het meest waardevol. Het haalde me best wel even uit mijn comfortzone maar het was heel fijn en leerzaam dat dit ter sprake kwam. Dat ga ik binnenkort wel nodig hebben...

De Casting Convention heeft in alle opzichten aan mijn verwachtingen voldaan. Ik kan nu goed voorbereid naar een opdracht gaan en daardoor beter presteren. Een aanrader voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen!

Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche, hoe je makkelijker méér opdrachten aantrekt, en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Schrijf je dan in voor de eerstvolgende Casting Convention op zaterdag 28 mei 2022 van 10:00-17:00u in Utrecht. Reserveren kan via deze link.

 


Wil je graag persoonlijk advies of heb je nog wat vragen? Bel dan even met Bo, bereikbaar op 06-19198000 of stuur even een e-mail naar info@idcasting.nl. We denken graag met je mee.

Let's make it happen!

#casting #castingconvention #models #modelling #actors #firstimpression #perfectpitch #portfolio #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #castingcall #newfaces #newtalent #talent #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht
IN THE PICTURE - ODILE

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden