Blog

┬ź Terug naar overzicht

iN THE PICTURE - MAY

28 NOVEMBER 2023

Sommige mensen komen op een punt in hun leven waarop ze weten dat het roer om moet. Zo ook May! Ze wist al langer dat het pad dat ze tot nu toe had bewandeld, niet háár pad was. De grote vraag was: welk pad dan wel? Diep in haar hart wist ze al van kleins af aan dat haar hart sneller ging kloppen van werken binnen de castingbranche, maar ze durfde de stap niet te zetten. Onzekerheid over de toekomst en de gedachte wat anderen ervan zouden vinden hielden haar steeds weer tegen. Tót het punt dat ze vast liep en het leven haar min of meer dwong om te kiezen met haar hart.

En zo belde May me op voor een eerste INSPIRATIESESSIE, om samen te kijken naar wat de mogelijkheden voor haar waren. We hadden een prachtig gesprek over haar ambities binnen de branche en over dat 'alles wat je aandacht geeft, groter wordt'. May voelde aan alles dat het voor haar tijd was voor de volgende stap. Maar niet voordat ze zich optimaal had voorbereid! Ze besloot zich aan te melden voor het CASTING BUSINESS PROGRAM en ging er 100% procent voor. En dát resulteerde al meteen in een bijzonder mooie casting én een eerste opdracht voor haar!MAY VERTELT:
"Het CASTING BUSINESS PROGRAM heeft me álles geleerd over het werken in de castingbranche. Zo leerde ik dat het juíst belangrijk is om mezelf te zijn en blijven.

Vanaf de eerste kennismaking tot aan het einde van de trainingen, stelde Bo me op mijn gemak. En dat is knap, want ik vond het programma best spannend, omdat ik wist dat ik op meerdere momenten buiten mijn comfortzone zou gaan stappen.

Door het CASTING BUSINESS PROGRAM heb ik alle nodige kennis en ervaring opgedaan. Met deze basis kan ik met vertrouwen aan de slag in de castingbranche. Hier ben ik Bo erg dankbaar voor!

Mijn hart gaat sneller kloppen van het werk binnen de castingbranche. Als je jezelf zijn, kunt combineren met werk waar je heel blij van wordt, is dat wat mij betreft puur geluk!


We zijn enorm onder de indruk van May! Haar doorzettingsvermogen en drive hebben ons laten ze zien dat 'she's got what it takes!'. Met deze ambitie en mentaliteit weten we dat ze van grote toegevoegde waarde is voor iedere productie. Kijk gerust even in haar portfolio. May is vanaf vandaag te boeken via ID|Casting.
 


Heb jij ook een langgekoesterde droom om binnen de castingbranche te werken? Neem dan even gerust even contact op met Casting Professional Bo, bereikbaar op +316.19198000 óf stuur even een e-mail naar info@idcasting.nl. We denken graag met je mee.

Let's make it happen!

#casting #castingfundamentals #models #modelling #actors #firstimpression #perfectpitch #portfolio #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #castingcall #newfaces #newtalent #talent #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden