Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - JANNEKE

22 JUNE 2023

Wij houden er zó van, als mensen op latere leeftijd alsnog besluiten om te doen wat ze altijd al gewild hebben!

Janneke is zo iemand. Een bruisende vrouw die met al haar ervaring in het onderwijs alsnog besloot om een Universitaire opleiding te doen tot Onderwijskundige. Daarnaast wilde ze al langer iets nieuws doen, iets buíten haar comfortzone. Een langgekoesterde droom waar ze nu ook écht voor wilde gaan; modellen- en acteerwerk.Ze schreef zich in bij ID|Casting in september 2022 en nog geen maand later hadden we een prachtige foto- en filmopdracht voor haar! Het enige wat ze voor deze opdracht hoefde te doen was zichzelf zijn, en ze genoot ervan.

Ook in dit vak wilde ze zichzelf als echte professional kunnen profileren en presenteren dús koos ze voor het Casting Business Program. Het resultaat, haar enthousiasme en veelzijdigheid is te zien in de beelden van de portfolioshoot die we samen deden.

Janneke vertelt over haar ervaring;
“Bo en ik hebben samen gekeken naar mijn huidige portfolio en wat voor soort foto’s een mooie aanvulling zouden zijn. Dat maakte dat we hebben gekozen voor wat meer zakelijke foto’s. Ik voelde me tijdens de shoot vrij bij Bo. En wauw, wat heb ik er veel prachtige foto’s aan over gehouden! Het kiezen bleek voor mij dan ook een onmogelijke opgave ;-).”Janneke is nú te boeken via www.idcasting.nl via deze link.

***

Heb jij ook een langgekoesterde droom om binnen de castingbranche te werken? Of heb je nieuw portfoliomateriaal nodig waarmee je leuke opdrachten binnenhaalt? Neem dan even gerust even contact op met Casting Professional Bo, bereikbaar op 06-19198000 óf stuur even een e-mail naar info@idcasting.nl. We denken graag met je mee.

Let's make it happen!

#casting #castingfundamentals #models #modelling #actors #firstimpression #perfectpitch #portfolio #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #castingcall #newfaces #newtalent #talent #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht


<Janneke B

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden