Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - FIONA

29 MAY 2024

Toen Fiona ons belde en haar ambities deelde voor de castingbranche, dachten we bij het zien van een willekeurige foto van haar, dat ze een echte natural zou zijn voor de camera. Door de nodige voorbereidingen voorafgaand aan de portfolioshoot was ze tijdens de shoot erg ontspannen en dit zagen we meteen terug in de beelden. Het samenwerken met Fiona ging heel gemakkelijk en een 'natural' is ze zeker! Met alle modules van het Casting Business Program in haar (rug)zak, deze prachtige portfoliofoto's én haar enorme drive zien we Fiona hele mooie opdrachten invullen binnen de castingbranche. Fiona is vanaf vandaag te boeken via ons bureau.

FIONA VERTELT:
"Ondanks dat ik meerdere fotoshoots heb gedaan in het (recente) verleden, is de portfolioshoot bij Bo een unieke ervaring voor mij geweest. Voorafgaand aan de shoot hebben Bo en ik afgestemd in welke kledingstijl ik het beste tot mijn recht kom, waarmee zij 100% rekening houdt hoe een opdrachtgever kijkt én selecteert. Bo wist mij met de juiste energie en uitstraling vast te leggen op de foto’s, wat een diversiteit aan beeldmateriaal oplevert. Haar werkwijze geeft daarmee een goede basis om opdrachten in te vullen die echt bij mij als persoon(lijkheid) passen. Door authentiek en tegelijk kwetsbaar te (mogen) zijn, vind ik het resultaat van de foto’s heel natuurlijk en ongedwongen; het is als het ware een verlengstuk van mijzelf geworden. Naast “goed op de foto staan”, gaat deze dag ook over een stukje persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid.

Ik ervaar Bo als een zeer prettige, verfijnde en ontwapenende persoonlijkheid. Ze heeft een positieve mindset, een scherpe focus en een zeer professionele aanpak. Ik beveel haar ten zeerste aan; voor iedereen die zichzelf als professional wil neerzetten in deze branche!"
 


Heb jij ook ambities voor de castingbranche? Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies over een portfolioshoot of het Casting Business Program? Bel dan gerust even met Bo, onze Casting Professional, Fotograaf en Trainer, bereikbaar op 06-19198000, óf stuur even een e-mail naar info@idcasting.nl. We denken graag met je mee.

Let's make it happen!

#casting #castingfundamentals #models #modelling #actors #firstimpression #perfectpitch #portfolio #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #castingcall #newfaces #newtalent #talent #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht


<Fiona G

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden