Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - EDITH

29 JULI 2021

Edith had al van jongs af aan de langgekoesterde droom om model te worden, maar haar bescheidenheid weerhield haar er steeds weer van om ervoor te gaan! Elke keer was er weer iets anders wat prioriteit kreeg, haar werk, de zorg voor haar prachtige kinderen, en zo kon ze nog wel wat dingen opnoemen. Tot ze een eerste fotoshoot in opdracht deed en dit diepere verlangen ineens begon te branden!

Tijdens de Casting Convention vertelde Edith dat ze jaren geleden had besloten om in haar werk haar hart te volgen en kunstenares te worden. Terwijl ze dit vertelde, begon ze onophoudelijk te stralen! En dat is eigenlijk waar het ook om gaat in deze branche, doen waar je blij van wordt, zodat je straalt, en de Wet van Aantrekkinsgkracht voor je kan gaan werken. Edith wist deze energie heel goed vast te houden tijdens de portfolioshoot waardoor ze nu met zelfvertrouwen én een kwalitatief en veelzijdig portfolio de branche kan betreden. Wat een powerhouse deze dame, een tikje Scandinavisch, fris en fruitig met een stralende glimlach. Vanaf vandaag is Edith E via ID|Casting te boeken.LEES HIERONDER EDITH'S ERVARING:

"De Casting Convention heeft me alles geleerd over wat mij uniek maakt in de branche, waar mijn kracht ligt als model en hoe je door de ogen van een klant kunt leren kijken.

Ik vond alles even leuk, maar het meest waardevol vond ik toch wel de do’s en dont’s in de branche, en was het erg handig te leren hoé de castingbranche nou precies werkt. Handig werkboek ook!

Bo is als Casting Director/trainer heel rustig en oprecht, professioneel en motiverend. Deze dag heeft me veel inzicht in mijzelf gegeven én in mijn kwaliteiten. Ik zou deze dag aan iedereen aanbevelen."


Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche, hoe je makkelijker méér opdrachten aantrekt, en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? SCHRIJF JE HIER IN voor de Casting Convention en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting #castingcall #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht
IN THE PICTURE - EDITH

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden