Blog

« Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - BIANCA

20 APRIL 2022

Wij kunnen het iemand wel vertellen maar hoe leuk is het als het dan ook echt uitkomt! Zo ook een eerste aanvraag voor 'new face' Bianca, die al langer ambities had voor de branche.



“Ik had eigenlijk nooit gedacht model te kunnen worden. Kreeg wel vaker opmerkingen dat ik goed op foto’s stond en de vraag of ik model was, ook vanwege mijn lengte. Ik dacht dat ik niet geschikt zou zijn als model vanwege mijn gebit, waar ik midden dertig een ongelukje mee heb gehad.

Totdat Bo december 2021 vertelde over de branche en mijn mogelijkheden daarin. Ik was meteen getriggerd! Vond het altijd al een dynamische wereld en was best nieuwsgierig. Bo’s motiverende woorden en enthousiasme waren echter zo aanstekelijk dat ik dacht “What the f**k! Ik ben 50 en wil alle dingen gaan doen die me leuk lijken en waar ik enthousiast van word. Ik wil graag groeien als mens en dat doe je door buiten je comfortzone te gaan. Dít is iets wat ver buiten mijn comfortzone reikt, dus dacht ik ‘Ik ga het gewoon doen!!’

Ik boekte een portfolioshoot bij Bo. Lopend naar de fotolocatie merkte ik dat ik het toch wel spannend vond, maar eenmaal de eerste foto’s genomen, werd ik heel ontspannen door Bo’s manier van doen, haar tips en aanwijzingen en haar manier van praten. Toen Bo me uitnodigde om voluit te lachen, zonder angst om mijn tanden, kon ik het vertrouwen helemaal aan Bo geven. Het werden prachtige foto’s waardoor ik nóg enthousiaster ben geworden over dit vak. Mijn vrienden en familie zeggen ook allemaal ‘Het is helemaal jou. Je bent zo relaxed, alsof de camera je in een onbewaakt moment heeft gevangen.’ Ik heb me inmiddels ook aangemeld voor het Casting Business Program, om als echte professional het vak in te kunnen gaan. Ik heb er zo ontzettend veel zin in!

Bo, jouw verhelderende woorden ‘Je hoeft geen model te zijn. Het gaat niet om perfectie maar om echtheid en om uitstraling’ hebben me echt over de streep getrokken om dit te gaan doen! Ik vind het zo mooi dat ik, door ‘gewoon te zijn’, met mijn positiviteit en enthousiasme kan bijdragen aan een productie. Jij hebt mij laten stralen Bo. Dankjewel!’



Wil jij vrijblijvend advies of de castingbranche ook iets is voor jou? Kijk dan even op www.idcasting.nl of neem even vrijblijvend contact met me op. Ik denk graag met je mee.


<Bianca P

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden