Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - ANGELIQUE

14 JULI 2021

Angelique had zich eerder bij ons aangemeld met erg leuke 'huis-tuin-en-keuken-foto's' zoals we dat noemen in de branche. En ondanks dat ze daar al heel goed opstond, wist ze zelf ook dat ze het met bescheidenheid ze het daarmee, in een branche met ongekend veel talent, vast niet zou gaan redden. Zo wilde ze zichzelf ook beter leren presenteren in de branche, dús schreef ze zich vol enthousiasme in voor de Casting Convention. Angelique is vanaf vandaag te boeken via ons bureau.LEES HIERONDER ANGELIQUE'S ERVARING:

"Ik vond het altijd een uitdaging om mijzelf te presenteren voor ‘publiek’ maar dat heeft de Casting Convention me écht geleerd. Het heeft me veel bewuster gemaakt van, dat wat je denkt en voelt, je eigen ervaring bepaalt en dat ik daar dus zelf invloed op heb. Door dit inzicht maak ik het niet groter (meer) dan het is, en kan ik nu beter ontspannen en genieten van alles wat een casting met zich meebrengt!

De info, do’s en don’ts over de branche waren ook erg handig, net als het werkboek. En erg leuk om meteen ook een portfolioshoot buiten te doen, zodat je ook meteen leert hoe je kunt poseren voor de camera. Ik ben erg blij met het eindresultaat!

Bo heeft een hele fijne energie en is heel inspirerend. Ze is rustig en empathisch. Je voelt je gelijk thuis bij haar. Ik heb erg genoten van deze mooie, nieuwe ervaring."
 Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche, hoe je makkelijker méér opdrachten aantrekt, en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? SCHRIJF JE HIER IN voor de Casting Convention en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting #castingcall #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht
<Angelique BE
IN THE PICTURE - ANGELIQUE

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden