Blog

┬ź Terug naar overzicht

02 AUGUSTUS 2021

Vandaag is de eerste dag dat ze start aan het Casting Business Program en ik ben blij dat ik haar mag begeleiden. Blij dat onze paden hebben gekruist. Niet alleen omdat ik zoveel (méér) potentie in haar zie voor de branche, maar vooral ook omdat ze nog zoveel stappen kan nemen in het gaan stáán voor zichzelf. Want ze heeft het allemaal al in huis!! Alleen moet ze er zélf nog in (leren) geloven!

We beginnen het Business Program met de 'Perfect Pitch' en ze hapert in haar verhaal als ze praat over haar huidige werk. Haar werk ligt namelijk stil op dit moment en dat doet veel, heel veel met haar zelfvertrouwen. Breder denken dan haar werkveld vindt ze lastig. Laat ik daar als rasechte ondernemer nu helemaal warm van worden!! Dus bespreken we samen de diverse opties, de kansen en stappen die ze daarin nog zou kunnen nemen. Het wordt meteen al lichter in haar hoofd.

Eenmaal een module verder, kijken we voor de pitch naar haar lichaamshouding en uitstraling. Als vanzelf begint ze te praten over haar relatie en beginnen de tranen te stromen. Het gaat niet goed. Sterker nog, ze weet al heel lang dat ze de relatie moet beëindigen maar is bang voor wat er komen gaat. Het enige waar ze aan kan denken is dat ze alleen komt te staan. De gedachte aan eenzaamheid verlamt haar van het kiezen voor zichzelf.We doen een mooie visualisatie oefening. Zittend aan een prachtig strand met palmbomen, met haar billen in het zand, uitkijkend en mijmerend over het water, ziet ze waar haar Future Self over een half jaar zou kunnen staan, welke stappen ze hiervoor moet maken, wat ze nodig heeft en wie haar kunnen helpen en steunen in de moeilijke keuze die ze heeft te maken. Ze ziet dat ze het niet alleen hoeft te doen. Ze hoeft alleen maar de hulpvraag te stellen, zodat haar dierbaren kunnen zien waar ze staat, en waar ze haar kunnen helpen. Hiervoor heeft ze te delen, ook al voelt dat heel kwetsbaar.

Verder komen in de castingbranche vraagt haar dus niet alleen om branchekennis en praktische tips. Het vraagt haar vooral om te kiezen voor zichzelf, om belangrijke stappen te nemen in haar leven, om balast en belemmeringen los te laten, zodat ze geen kostbare energie (meer) verliest, maar vanuit een sterk fundament wéét wat ze wil, volledig in balans is met zichzelf, zodat ze optimaal kan stralen. Dát maakt dat de Wet van Aantrekkingskracht pas écht voor haar gaat werken! Dus dát is waar we in haar persoonlijke Business Program - naast alle praktische tips en tools - éxtra aandacht aan geven.

Jezelf onder ogen komen, en jezelf zién, dát maakt dat je klaar bent om jezelf aan anderen te laten zien, ín deze branche en daarbuiten!

Liefs, Bo

***

Wil je meer informatie over het Casting Business Program? Klik dan hier of neem even vrijblijvend contact op met Casting Professional Bo Vrinten. We denken graag met je mee.
 

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden