Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - MARION

07 JULI 2020

NOOIT TE OUD!
Dat je nooit te oud bent voor de castingbranche blijkt wel uit de stap die Marion nam, om na haar pensioen deze branche in te gaan. Marion is een prachtige, krachtige vrouw die helemaal gáát voor haar nieuwe carrière! Geweldig te zien hoe je elke dag weer nieuwe keuzes kunt maken en zo je eigen pad kunt bepalen.

MARION’S ERVARING - OVER DE CASTING CONVENTION
“Dat je nooit te oud bent om te leren bleek mij wel tijdens de Casting Convention. We hadden een ontzettend fijne, diverse groep en het was mooi om te zien hoe iedereen zich op haar of zijn manier presenteerde. Mijn persoonlijke motivatie om deel te nemen was dat ik wilde leren mezelf beter te presenteren door o.a. meer op mijn lichaamstaal te letten. De 'kritiek' van de groep op elkaars First Impression en Perfect Pitch was opbouwend en altijd respectvol. Bo keek daar naar met haar professionele ervaring en wist precies de verbeterpunten aan te geven. 's Middags motiveerde zij ons om het beste te geven voor de fotoshoot. Spelenderwijs kreeg ik tips van Bo, die ik direct probeerde toe te passen. De prachtige foto's zijn zeker een aanvulling op mijn portfolio. Bo bleek een hartelijke en warme persoonlijkheid die met veel geduld en precisie het programma presenteerde. Ze weet je met haar enthousiasme écht te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Ik vond het een perfecte dag en kan elk beginnend model (hoe oud je ook bent) aanraden om deze investering in jezelf te doen. Als je verder wil in de branche dan is de Casting Convention eigenlijk een must, zodat je in ieder geval over voldoende basiskennis beschikt. Zelf heb ik me inmiddels ook opgegeven voor de Casting Master Class om mezelf nóg beter te leren presenteren. Ik kijk alweer uit naar deze lesdag!”

11 Juli organiseren we weer een volgende leerzame & dynamische Casting Convention. Interesse en is het tijd voor jouw next level? Boek snel een van de laatste 2 tickets via deze link.#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting @utrecht


<Marion v

© ID|Casting 2020

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden