Blog

« Terug naar overzicht

HET ECHTE WERK(T)

20 APRIL 2022

Op een dag werd ik gebeld door Joeri. Hij deed al langer aan improvisatietheater maar wilde next level in de castingbranche. Na wat gestruin op internet las hij over het Casting Business Program. De persoonlijke begeleiding en flexibiliteit in de modules maakte dat hij er helemaal voor ging!! Hieronder lees je meer over wat het programma hem gebracht heeft.



JOERI’S ERVARING:

"Ik doe al 5 jaar met veel plezier aan Theatersport en ik merk dat acteren mij heel veel energie geeft. Ik vond het tijd voor de volgende stap, maar waar begin je? Ik had eerder gespeeld voor publiek, op straat en in theaters. Ik had dus al wel ervaring met acteren, maar nog geen enkele ervaring in de castingbranche. Al zoekende op internet kwam ik Bo op het spoor. Na een telefonisch gesprek had zij een goed idee over wat mij persoonlijk zou kunnen helpen om mijn droom te kunnen waarmaken.

Het Casting Business Program is eigenlijk een training op maat gemaakt. Met mijn toneelervaring konden we bijvoorbeeld meer focus leggen op acteren met de modules 'Acteren voor de Camera' 1 en 2, want dat is toch nét weer even anders dan in het theater. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik mezelf beter in de markt kan zetten. En we hebben ook een hele goede sessie gehad over zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.

Bo weet als geen ander te zien wat je nodig hebt voor een succesvolle carrière. Dat maakt deze training zo dynamisch en precies wat ik nodig had. Dankzij het Business Program kan ik nu vol zelfvertrouwen naar castings en audities toe. En het leukste is, de eerste auditie staat al gepland!"

***
En dat is en blijft toch het allermooiste, dat ook Joeri weer een stukje dichterbij richting het realiseren van zijn droom is. Joeri is vanaf vandaag ook te boeken via ons bureau.


<Joeri d

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden