Blog

┬ź Terug naar overzicht

CARLA'S ERVARING - OVER DE CASTING CONVENTION

11 NOVEMBER 2019

"Wat vond ik de Casting Convention een bijzondere, gave dag! En wat hebben we veel geleerd! Ik weet nu hoe belangrijk een eerste indruk is, hoe ik een elevator pitch moet voeren en daarbij helemaal mezelf blijf. Authentiek.

Verder heb ik geleerd hoe een goed portfolio moet zijn, strike a pose, tips om mooi en natuurlijk op de foto te komen. Ook weet ik nu mijn USP's, en welke kleuren mij het mooist staan. Het verschil tussen de diverse castingburo’s en nog veel meer. Heel bijzonder waren ook de oefeningen die we samen moesten doen en waar we persoonlijke feedback op kregen. De pen en papier die ik moest meenemen waren niet voor niets.

In de middag hebben we foto’s gemaakt. Ik heb ook hier veel geleerd, van Bo en van de andere deelnemers. Bo straalt veel energie en warmte uit en daarom voel je je meteen op je gemak. Ook samen met de andere deelnemers heb ik zeker een klik gekregen gedurende de dag. We waren een gezellige groep. Echt een aanrader dus. Ik kijk nu al uit naar de workshop ‘acteren voor de camera."

Carla E (56 jaar)

Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren, hoe je het verschil kunt maken zodat je meer opdrachten krijgt? Of kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken?
SCHRIJF JE HIER IN.


 


<Carla E

© ID|Casting 2020

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden