LOCATIESHOOT

Zou jij het leuk vinden om een productie in jouw huis of bedrijf plaats te laten vinden? Zou jij je woning willen aanbieden voor locatieverhuur maar heb je nog geen professionele in- en exterieurfoto's? Dan kan het wellicht interessant voor je zijn om een locatieshoot te boeken.

WAT HOUDT EEN LOCATIESHOOT IN
- fotoshoot op locatie (duur 2 à 3 uur) inclusief voorbereidingen en styling(advies)
- selectie van het beste beeldmateriaal
- nabewerking van max. 24 beelden voor het locatieportfolio (duur 2 uur)
- aanlevering van 24 beelden (rechtenvrij) via wetransfer.

DATUM PLANNEN
Voor het reserveren van een datum adviseren we qua seizoen te kiezen voor de periode lente tot herfst en daarbinnen 2 weken van tevoren contact op te nemen voor een afspraak. Mocht het deze dag geen goed weer zijn, dan hebben we 1 dag van tevoren nog even contact met elkaar om de afspraak mogelijk kosteloos te verzetten (goedweerboeking).

VOORBEREIDINGEN
Voor aanvang van de shoot dienen de ruimtes zo leeg mogelijk gemaakt te worden én zoveel mogelijk van persoonlijke spullen ontruimd te zijn (less is more). Denk alsof er een fotograaf van een makelaar langs komt die foto's komt maken om je huis te verkopen, want dat is in principe wat je met locatieverhuur ook probeert te doen. Verse bloemen zijn erg gewenst, bij voorkeur 2 verschillende bossen voor de afwisseling (geven we wanneer gewenst graag advies in). Wacht evt. tot 1 dag van tevoren met de aanschaf van de bloemen ivm de weersverwachting. Denk ook aan ruimtes als de badkamer, de gang en vergeet vooral ook de buitenruimtes niet! Voor de shoot zelf vragen we 1 van de bewoners als assistent, om de ruimtes mee te stylen én tijdens de fotografie bijv. de meubels wat centimeters te verplaatsen wanneer nodig. Verder is het handig als er tijdens de fotoshoot geen andere mensen of huisdieren in beeld lopen, des te efficienter kunnen we werken.NA DE SHOOT
Na de fotoshootshoot maken we een selectie van 24 beelden voor de nabewerking. Deze beelden worden binnen 2 weken aangeleverd. Voor elk beeld meer, brengen we aanvullend € 20,- excl. Btw per beeld in rekening. De beelden worden door ons aangepast in het locatieportfolio en daarna meegenomen in onze eerstvolgende locatiemailing naar diverse opdrachtgevers. We adviseren de beelden tevens te gebruiken voor aanmelding/inschrijving van de locatie bij meerdere vergader- en/of locatiebureaus. Des te groter de kans op leuke locatie opdrachten.

INVESTERING
Tarief voor een locatieshoot is € 450,- excl. reiskosten à € 0,25/km (vanaf Utrecht), excl. 21% Btw. Dit tarief is inclusief:
- een mailing naar onze opdrachtgevers, waarin we de locatie (opnieuw) presenteren / in beeld brengen.
- het recht tot beeldgebruik, ook voor andere vergader- en/of locatiebureaus.

We hopen je hiermee een duidelijk beeld te hebben gegeven van de mogelijkheden en onze werkwijze. Interesse in een locatieshoot?
 

Bij overige vragen of suggesties, vernemen we heel graag.

Met creatieve groet,
Team ID|Casting productions
M. +31(0)619198000
LOCATIESHOOT

© ID|Casting 2023

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden