LOCATIESHOOT

Zou jij het leuk vinden om een productie in jouw huis of bedrijf plaats te laten vinden? Zou jij je woning willen aanbieden voor locatieverhuur maar heb je nog geen professionele in- en exterieurfoto's? Dan kan het wellicht interessant voor je zijn om een locatieshoot te boeken.

WAT HOUDT EEN LOCATIESHOOT IN
- 1 dag fotografie inclusief voorbereidingen, styling(advies) en materialen,
- selectie van het beeldmateriaal en nabewerking van max. 30 beelden
- aanlevering in high-res beelden (rechtenvrij).

WERKWIJZE:
Voor het reserveren van een datum adviseren we qua seizoen te kiezen voor de periode lente tot herfst en daarbinnen 2 weken van tevoren contact op te nemen voor een afspraak. Mocht het deze dag geen goed weer zijn, dan hebben we 1 dag van tevoren nog even contact met elkaar om de afspraak mogelijk (kosteloos) te verzetten (goedweerboeking). Voor aanvang van de shoot dienen de ruimtes zoveel mogelijk van persoonlijke spullen ontruimd te zijn (less is more). Verse bloemen zijn erg gewenst, bij voorkeur 2 verschillende bossen voor de afwisseling (geven we graag advies in). Wacht evt. tot 1 dag van tevoren met de aanschaf ivm de weersverwachting. Voor de shoot zelf vragen we 1 van de bewoners als assistent, om de ruimtes mee te stylen én tijdens de fotografie bijv. de meubels wat centimeters te verplaatsen wanneer nodig. Verder is het handig als er deze dag geen andere mensen of huisdieren in beeld lopen.NA DE SHOOT
Na de shoot sturen we +/- 50 van de beste beelden door, waarna je zelf een selectie kan maken van de gewenste 30 beelden voor de nabewerking. Deze beelden worden binnen 2 weken aangeleverd in high-res. Voor elk beeld meer, brengen we aanvullend € 15,- excl. Btw per stuk in rekening. De beelden worden aangepast in het locatieportfolio en daarna meegenomen in onze eerstvolgende locatiemailing naar diverse opdrachtgevers. We adviseren de beelden tevens te gebruiken voor aanmelding/inschrijving van de locatie bij meerdere vergader- en/of locatiebureaus.

INVESTERING
Tarief voor een locatieshoot is € 1.250,- excl. reiskosten a € 0,25/km, excl. 21% Btw. Dit tarief is inclusief:
- een mailing naar onze opdrachtgevers, waarin we de locatie (opnieuw) presenteren/in beeld brengen.
- het recht tot beeldgebruik, ook voor andere vergader- en/of locatiebureaus.

Bij het verzetten van de shoot of bij annulering geldt het volgende:
< 12 uur voor aanvang verzetten, het gehele boekingsbedrag.
< 18 uur voor aanvang annuleren, 50% van het boekingsbedrag.
< 24 uur voor aanvang annuleren, 25% van het gehele boekingsbedrag.

We hopen je hiermee een duidelijk beeld te hebben gegeven van de mogelijkheden en onze werkwijze. Interesse in een locatieshoot?
 

Bij overige vragen of suggesties, vernemen we heel graag.

Met creatieve groet,
Team ID|Casting productions
M. +31(0)619198000
LOCATIESHOOT

© ID|Casting 2020

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden