CASTING CONVENTION

CASTING CONVENTION | NEW FACES
De castingbranche is continu op zoek naar nieuw talent (jong & oud), ook wel NEW FACES genoemd in de branche! Ondanks het grote aanbod aan modellen en acteurs vinden merken en opdrachtgevers het toch al snel “een klein wereldje” waarin ze vaak dezelfde gezichten tegenkomen in de verschillende campagnes. Zo worden er steeds meer modellen en acteurs uit het buitenland ingezet terwijl in Nederland voldoende (nieuw) talent woont! Dit biedt perspectief voor jou!!

BO VRINTEN VERTELT
"Als Casting Director/Producer weet ik uit ervaring dat er heel veel mensen zéér geschikt zijn voor de castingbranche, maar simpelweg niet denken aan deze leuke manier van (freelance) werk. De afgelopen 10 jaar heb ik dan ook erg veel nieuw talent gescout, jong en oud, die inmiddels met enorm veel plezier en succes in de branche werkzaam zijn. Ik ken dan ook maar weinig mensen die na een eerste kennismaking met deze branche niet vallen voor de geweldige dynamiek op een set."

DE VELE VOORDELEN
De castingbranche biedt enorm veel voordelen waaronder:
 • FLEXIBILITEIT: Als talent ben je super flexibel in het invullen van dié opdrachten waar jij je goed bij voelt. Het is vaak de ideale uitdaging naast werk of studie.
 • DIVERSITEIT: Elke opdracht is anders qua invulling, qua crew, cast en locatie etc. en dát maakt dat iedere productie weer net zo spannend is als de eerste.
 • MOOIE VERDIENSTEN: Naast dat je veel energie krijgt van de productie door de dynamiek op de set, is de vergoeding ook een zeer prettige bijkomstigheid.


DIE EERSTE STAP
De meest gestelde vraag die we van nieuw talent krijgen is “Ben ik wel geschikt voor de branche?” Hierop is het antwoord eigenlijk altijd “Ja” zolang je maar uitstraling hebt en niet bang bent voor de camera :)! Als tweede vraag volgt dan al snel "Maar welke stappen heb ik dan te nemen?” Als antwoord op deze vraag organiseren we de CASTING CONVENTION | NEW FACES, een volledig verzorgde dag gepresenteerd door Bo Vrinten, Casting Director, Fotograaf & Performance Specialist, waarin je alle ins en outs en kwalitatieve portfoliofoto's mee krijgt nodig voor een optimale start in de branche.

AL INGESCHREVEN MAAR NOG NOOIT GECAST? LEES OOK DAN SNEL VERDER.

PROGRAMMA
We hebben met heel veel zorg een zeer compleet dagprogramma samengesteld.
Zo bestaat het ochtendprogramma o.a. uit de volgende onderdelen:
 • Branchekennis | De do’s en dont’s in de branche
 • First Impression | Alles over lichaamstaal, jouw verhaal, stemgebruik en uitstraling
 • De Pitch | Hoe presenteer je jezelf tijdens een casting/productie?
Na een heerlijk verzorgde lunch starten we het middagprogramma waarin o.a.:
 • Visagietips (ook voor heren!) | Leer alles over een goede Basisvisagie
 • Stylingadvies | Wat neem je (wel/niet) mee naar een productie?
 • Portfolioshoot | Een Lifestyleshoot 'en group' inclusief coaching
 • Jouw persoonlijke stappenplan
 • Vragenronde en Afsluiting
Bij afsluiting ontvang je een totaaloverzicht van álle bureaus die Nederland, België en Duitsland rijk is, zodat je je - wanneer jij er klaar voor bent - direct kunnen inschrijven bij dié modellen-, casting en/of productiebureaus waar jouw voorkeur naar uit gaat.WAT KUN JE NOG MEER VERWACHTEN?
Naast alle informatie die je nodig hebt, krijg je een enorme dosis aan inspiratie, motivatie en energie mee! Na deze dynamische dag weet je álles van de branche, en wat jíj zoal kunt doen om snel aan een leuke eerste opdracht te komen. Binnen 1 week na de Casting Convention heb jij jouw 8 portfoliofoto's binnen, bewerkt, in kleur en volledig rechtenvrij zodat je alle beelden vrij kunt gebruiken voor inschrijving bij de beste bureaus in de branche.

DATA
Bijgaand de data en beschikbare plaatsen (max. 10 personen):
- zaterdag 31 augustus - Utrecht = VOL!
- zaterdag 05 oktober - nog 4 (van de 10) plaatsen beschikbaar - Utrecht

LOCATIE & TIJDEN
We zijn deze dag te gast bij een van de bekendste reclamebureaus van Nederland, op een inspirerende locatie, gelegen in het centrum van Utrecht.
De CASTING CONVENTION start om 09:00 uur (sharp!) en eindigt om 18:00 uur.

INVESTERING
De investering in jezelf en jouw nieuwe carrière binnen de castingbranche bedraagt EU250,- incl. Btw. Voor de Early Birds kun je boeken voor slechts EU195,- incl. Btw (t/m 15 september!!). Dit is inclusief locatiekosten, koffie/thee met iets lekkers, een volledig verzorgde lunch en 8 bewerkte foto’s in kleur (volledig rechtenvrij).
Vraag naar de mogelijkheden voor het betalen in termijnen.
Restitutie na betaling is helaas niet mogelijk, wel het verzetten naar een volgende datum.
Deelname vanaf 18 jaar.

LET’S MAKE IT HAPPEN!
Lijkt het jou leuk om aan foto- en filmproducties mee te werken maar heb je nog geen enkele ervaring? Denk jij te passen binnen de branche? Lijkt het je best spannend maar ook superleuk? Let’s make it happen!
Bel bij vragen of twijfels gerust met Bo, bereikbaar op 06-19198000.

WIL JIJ HET VAK LEREN VAN DE BESTE PROFESSIONALS IN DE BRANCHE?
RESERVEER DAN JOUW STOEL VIA DE BUTTON & SCHRIJF JE SNEL IN!
AANMELDING KAN OOK PER E-MAIL NAAR INFO@IDCASTING.NL
HET BEGINT ALTIJD MET EEN EERSTE STAP.."Na een aantal jaar met het idee geflirt te hebben, heb ik besloten een nieuwe richting aan mijn carrière te geven. Ik wil professioneel aan de slag als actrice en presentatrice bij bijv. TV, film en theater. Maar hoe pak je dat aan? Tijdens de Casting Convention heb ik geleerd hoe de branche werkt, en wat mij uniek maakt. Ik vond het een erg leuk en interactief programma in een ontspannen sfeer. Met de visagie en styling tips, en een paar prachtige foto's op zak heb ik het gevoel dat ik klaar ben voor een goede start! Dank je wel Bo!"
Ineke (33 jaar)

"Onlangs heb ik de Casting Convention bij Bo gevolgd, om mezelf beter te kunnen presenteren tijdens een casting. Mijn vraag was wat ik juist wel / niet moest doen en hoe ik in de korte tijd die je meestal hebt, de very best of yourself laat zien en alle benodigde emoties voor de camera kunt laten zien. Bo heeft me ontzettend geholpen om bij het tonen van gevraagde emoties mezelf te leren verbinden met diepere emoties. Bovendien hebben we een korte presentatie van mezelf doorgenomen, waardoor ik nu weet dat ik af en toe best even stil mag vallen om een juist antwoord te kunnen geven... En hoe ik het best mijn eigen energie kan vasthouden, zonder mezelf te verliezen in anderen. Bo heeft een heel persoonlijke en betrokken aanpak, ze leest mensen enorm goed. Met deze mensenkennis heeft ze mij waardevolle tips gegeven, waardoor ik in ieder geval veel beter voorbereid een volgende casting instap. Aanrader zo'n sessie!"
Marjon (42 jaar)

"Ik wilde graag zekerder voor de camera staan en de diverse tips & trics horen vanaf de kant van een castingbureau. De Casting Convention heeft me meer inzicht gegeven in mijn sterke en mijn aandachtspunten, veel bruikbare tips ontvangen en het was een supergezellige dag. Ik weet nu waar ik op moet gaan oefenen. De Make-up tips en het opbrengen van de basisvisagie en de fotosessie, alles verliep in zeer ontspannen sfeer. “Bo, mag ik jou superrr bedanken voor deze dag? Hij zit erg goed in elkaar!"
Astrid (50 jaar)

"Mijn beweegreden om deel te nemen was het herwaarderen van mijn eigen imago als 40+ zijnde vrouw wat leeftijdsgebonden ongemakken niet altijd vanzelfsprekend maken ;-). Het leren aanbrengen van de juiste make-up en het leren poseren om uiteindelijk de leukste foto's te produceren, behoorden uiteraard tot mijn voornaamste doelen. Veel kennis opgedaan en ja, de mooiste foto van mij over de laatste decade, haha! Tot mijn verbazing kon ik op alle foto's niets zien van de op die dag zeer aanwezige huiduitslag op mijn gezicht. Een goede make-up en zeer kundige fotograaf hebben hierin ongetwijfeld een prominente rol gespeeld :-). Daarnaast kreeg ik praktische oefeningen zoals poseren en het aanbrengen van de make-up en hoe deze in combinatie met de lens verandert, erg leerzaam. Het leuke vond ik ook de interactie met de andere deelnemers, daar heb ik ook wel wat van opgestoken bijv. hoe zij poseerden. Tot slot vond ik een aangereikte bundel met alle weetjes en do's en dont's over de branche, een top idee!"
Gosia (43 jaar)

"Ik heb dit werk altijd met veel vreugde en plezier gedaan. Ik vond jullie persoonlijke aanpak erg leuk en goed! Jullie leren ons om op een leuke spontane manier te presenteren. Ik heb genoten van de dag. Bedankt!"
Suzan (42 jaar)

"Ik wilde al jaaaren model worden maar met mijn leeftijd was dat niet (meer) zo vanzelfsprekend, dacht ik. Na een telefoontje met Bo kreeg ik super veel zin om de stap te nemen en koos ik voor het volgen van de Casting Convention, om goed beslagen ten ijs te komen, en ook als investering in mijzelf en mijn presentatie (ook fijn voor mijn werk ;). Het was geweldig om alles over de branche te leren en goed advies te krijgen over hoe ik zelf mijn visagie en styling kan verzorgen, en hoe ik mezelf het beste presenteer tijdens een casting. Het leukste vond ik de creatieve oefeningen tussendoor, de cameratraining en Lifestyleshoot, soms confronterend maar o zo leerzaam. Ik heb er veel meer zelfvertrouwen door gekregen en voel me klaar voor de branche. De eerste opdracht zit er intussen ook al op, leuke locatie en erg leuke mensen ontmoet, dus het was de investering meer dan waard voor mij!! Een nieuwe deur is open gegaan voor me, dankjewel!
Liefs, Eveline (45 jaar)

“Hoe langer en meer tijd er voorbij gaat, destemeer ik terugdenk aan hoeveel ik die dag van je heb mogen leren. Voor mij nog steeds belangrijke tips op het gebied van communicatie en presentatie van mijzelf. Nadien heb ik nog wat andere workshops gedaan die ik leuk vond om te doen, maar ze staan toch allemaal in schril contrast met hetgeen ik die dag van je heb mogen leren. Ik was en ben heel positief over wat er die dag tot mij is gekomen en waar ik nu nog steeds mijn voordeel uit kan putten. Mogelijk komt er nog eens een 2e deel van onze sessie.”
Frans (73 jaar)

"Na wat rondspeuren op het internet sprak de Casting Convention van ID|Casting mij erg aan. De sfeer was de hele middag erg ontspannen en het werken voor de camera geweldig leuk. Doordat je bezig bent met het jezelf presenteren voor de camera kom je al heel snel jezelf tegen. Het plaatje dat uiteindelijk op beeld komt is meer dan een goed aangebrachte make-up en leuke kleding. In slechts 1 middag leer je niet alleen je zwakke puntjes wegschminken, maar ook hoe je jezelf zo gunstig mogelijk laat zien voor een (rollende) camera. De adviezen zijn professioneel en worden op een leuke manier gebracht. Met het resultaat aan beeld was ik ook erg blij. Deze training is een echte aanrader wanneer je jezelf vaker moet presenteren en daar wat onzeker over kunt zijn of gewoon omdat je weer even dat stukje van jezelf naar boven wilt halen."
Tanya (39 jaar)

"Toen ik mijn moeder vertelde dat ik het leuk zou vinden om als model te werken voor sportmerken, heeft zij onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor kindermodellen. Omdat we beiden niet bekend zijn met de modellenwereld wilden we ons eerst goed laten informeren door een professional. Zo kwam mijn moeder op de website van ID|Casting en heeft zij een afspraak gemaakt met Bo Vrinten voor de Casting Convention. Tijdens de workshop was er meteen een klik met Bo. Ze vertelde me dat ik als uitgangspunt moet nemen dat ik als kindmodel vooral plezier moet hebben. Ze heeft me geleerd waar ik allemaal op moet letten en heeft me persoonlijk voorbereid op de fotoshoot. Ik was nieuwsgierig hoe ik overkom op anderen en of ik fotogeniek ben. Zelf ben ik een bescheiden, rustige jongen en wil met modelopdrachten meer zichtbaar zijn. Bo heeft me gedurende deze training meer zelfvertrouwen gegeven. Zij heeft me op positieve wijze gemotiveerd mijn kwaliteiten beter te ontwikkelen. Ook heeft ze mijn moeder geïnformeerd, zodat zij mij goed kan ondersteunen. De training heeft mij geholpen om me beter te presenteren tijdens de fotoshoot, waardoor er mooie professionele foto’s zijn gemaakt, die ik kan gebruiken om mezelf te presenteren bij modellenbureau’s. Een goede basis als eerste stap in de modellenwereld. Ik hoop in de toekomst meer samen te kunnen werken."
Rohan (12 jaar) en moeder Geeta

"Hele leerzame en gezellige training. Echte aanrader met als resultaat professionele foto's waar je mee verder kunt. Toegankelijk voor iedereen."
Monique (48 jaar)

"De Casting Convention was echt wat ik ervan had verwacht. In een heel ontspannen sfeer zijn alle aandachtspunten ruimschoots aan bod gekomen. Ook veel tijd om vragen te stellen. De fotoshoot met de nodige tips erbij was heel leuk en leerzaam. Ik ben erg blij met de foto's, ze zijn bijzonder mooi geworden! Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden en ga nu meer zelfverzekerd naar een casting, auditie of een fotoshoot. Bedankt Bo!"
Adriana (63 jaar)

"Ik vind de Casting Convention een echte aanrader! Zo leer je met het onderdeel First Impression, hoe je jezelf het beste kunt voorstellen. Ik kreeg hierbij erg handige tips, zelfs tips over dingen waar ik mezelf niet van bewust was. Tijdens de ‘Mini Meditatie’ leerde ik hoe ik snel tot mezelf kan komen wanneer ik zenuwachtig ben, erg handig bij casting of bijvoorbeeld sollicitaties. Daarna was er een coachingonderdeel, waarin werd gekeken waar mijn onzekerheden lagen, waarbij we een metafoor hebben gezocht die me kan helpen om me zekerder te voelen. In het onderdeel Basisvisagie leerde ik hoe ik mezelf verschillend moet opmaken voor fotoshoots in de studio of bij daglicht. Nadat we de kleding hadden geselecteerd vond de portfolioshoot plaats op een buitenlocatie, erg leuk. Bo heeft me tijdens de hele dag goed begeleidt, stelde me op mijn gemak en gaf me goede tips. Ik kon echt mezelf zijn en dat vond ik prettig. Ik ga alle tips zeker gebruiken in mijn dagelijkse leven en (hopelijk) op de castingopdrachten.”
Shannen (22 jaar)

"Wat een super leuke dag heb ik beleefd! Het was best spannend om te komen. Mijn man had mij voor de Casting Convention aangemeld en dan weet je niet wie je treft, maar het ijs was snel gebroken! Jullie enthousiasme straalde bij mij binnen en toen we eenmaal met de fotoshoot waren begonnen ging de zon schijnen. Ondanks de kou heerlijk samen naar buiten en wat voelde dat goed. Geen gemaakte lach, geen dikke make-up, gewoon Wendy! Vandaag heb ik met een heel fijn gevoel mij officieel bij jullie ingeschreven en nu hoop ik op een leuke opdracht (of meer...). Een aantal foto’s heb ik naar familie en vrienden doorgestuurd en ze vonden ze prachtig en ook zij bevestigde dat ik het echt ‘zelf’ ben. Heel erg bedankt voor deze bijzondere dag!!!"
Lieve groet, Wendy (42 jaar)

"Mijn eerste kennismaking met de wereld van casting en modelling begon op 7 september 2013. Heel hartelijk werden wij (ik en andere deelnemers) ontvangen door twee coaches die al ruime ervaring hebben in de branche. Er is veel informatie gegeven betreffende wat er nu zoal speelt in de branche, de do's en don'ts, jouw eerste indruk bij een casting (hoe kan het anders/beter), styling, visagie. De fotoshoot ging zo gemakkelijk dat ik er zelf versteld van stond. Zo leuk was het! De foto's werden al een dag later aan mij gezonden en waren heel mooi. Met de Casting Convention van ID|Casting heb je een hele goede basis voor jezelf."
Miranda (39 jaar)

"De Casting Convention was een enorm groot succes en mijn persoonlijke doorbraak! De opbouw van het dagprogramma was perfect, waarbij je hetgeen je geleerd had direct in praktijk kon brengen en onzekerheden gaandeweg verminderde. Het (als attentie gekregen zeer stylish uitziende) notitieblokje waarin je je eigen aandachtspunten in steekwoorden moest opschrijven (zowel positieve als negatieve), kwam steeds weer van pas en zelfs nu nog pak ik het er regelmatig bij. De Casting Convention heeft de eerste aanzet tot verdere ontplooiing van een andere kant van mezelf gegeven. Als kroon op de dag, de mooie foto’s, waardoor mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Heel erg bedankt voor deze leerzame en bovenal gezellige dag!"
Nora (44 jaar)

"Ik heb onlangs deelgenomen aan de Casting Convention en ben aangenaam verrast hoeveel ik heb bijgeleerd! Heel knap werk hoe ze het programma in elkaar hebben gezet! Je leert je op de juiste manier voor te stellen als je naar een auditie gaat. Je krijgt de juiste styling- en make-up tips, precies wat bij jouw uiterlijk past! Dan het voor de camera acteren, wat in het begin best lastig is als je het niet echt gewend bent in je eentje op commando iets na te moeten doen!!!! Maar super leuk als je even bezig bent en het dan beter en beter gaat! Dan ook een leuke fotoshoot en de dag is gevuld!!! Ik raad de Casting Convention ten zeerste aan!!! Heel veel succes en plezier!"
Loes (40 jaar)

"Voor mij een programma om ‘U’ tegen te zeggen!! Ik werd hartelijk ontvangen door fotograaf en trainer Bo Vrinten, die je meteen een vertrouwelijk gevoel geeft. Na wat kletsen (zo leert zij je kennen) en jezelf leren voorstellen (onderdeel First Impression) heb je reeds een sterker gevoel gekregen en ben je meteen klaargestoomd voor de middag op locatie. Bo geeft je nuttige tips om je make-up voor de camera of in het dagelijks leven te verfijnen. Tips die je nog meer identiteit geven. Tijdens de fotoshoots worden je mimieken volledig besproken en krijg je de kans om je expressies nog beter te uiten. Je leert te wennen aan de camera. En als kers op de taart worden er nog enkele mooie foto’s uitgekozen om deze voor je portfolio te gebruiken. Een super dag. Een aanrader voor iederen die graag model wil worden of voor iemand die gewoon sterker in de schoenen wil staan. Dankjewel Bo, voor deze leerrijke dag."
Lieve (42 jaar)

"Ik kwam op een punt dat ik dacht 'en nu wil ik echt iets voor mezelf gaan doen'. Ik had gelezen over de Casting Convention en het leek me echt iets voor mij. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Al bij de eerste ontmoeting voelde ik dat me dit iets moois zou gaan brengen. De coaching heeft me belangrijke inzichten gegeven over hoe ik me presenteer, hoe ik me voel over mezelf en hoe ik mijn kracht van binnen naar buiten kan brengen, iets wat ik later tijdens de fotoshoot heb mogen laten zien. Ik heb meer geleerd over kleuren en over styling. Ga voortaan naast zwart nu ook weer eens kleur gebruiken. Ik wil mezelf weer laten zien! En helemaal leuk natuurlijk als ik met de mooie foto's ook nogeens een leuke opdracht mag invullen. ID|Casting, heel erg bedankt voor deze fijne ervaring!"
Eveline (48 jaar)

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de zeer leerzame Casting Convention. We zijn de hele middag druk bezig geweest met de vele informatie, uitleg en tips die ik kreeg. Het was erg leuk en ik heb er dan ook echt veel van geleerd. De fotoshoot op het laatst ging ook erg goed en er waren veel mooie foto's bij die gelijk op jullie website zijn geplaatst. Nu nog even wachten op een boeking voor een meisje woonachtig in Bonaire :) Voor degene die nog twijfelen om de Casting Convention te volgen, niet twijfelen, gewoon doen!"
Vera (18 jaar)

"Ik kan me geen betere manier voorstellen als introductie van wat het modellenwerk inhoudt. Ik voelde me vanaf het begin welkom bij de Casting Convention. Leuke sfeer, vriendelijk, gezellig en aangenaam. Ik heb een leuke dag gehad, leuke mensen ontmoet, super lekker gegeten en ontzettend veel geleerd. Ik vond het bijzonder dat er ruimte is om jezelf te laten gaan, jezelf te zijn maar ook om even te experimenteren. Mezelf opmaken voelde meer als verwennerij. Leuk om iets samen te doen en te ervaren. Op het einde van de dag, kon ik werkelijk vooruitgang merken. Ik was verbaasd van wat ik eigenlijk kan en krijg zin om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Het resultaat: niet alleen leuke portfoliofoto's, maar voor het eerst foto's waar ik echt mezelf ben! De coaches? Vriendelijk, enthousiast, betrokken en geduldig. De training was boven mijn verwachtingen. Ik had niet verwacht dat het er zo relaxed zou zijn. Ik voelde me gewoon thuis. Nogmaals bedankt voor de ervaring, de dag, het commentaar, de suggesties en de tips."
Met vriendelijke groet, Maia

Twitter van Sandra (44 jaar)
"Nog aan het nagenieten van de Casting Convention en de fotoshoot via ID|Casting. Dank je wel lieve coaches. Mooie foto's!
Later stuurde Sandra nog:
Dank je wel voor de mooie foto's, ik ben er erg blij mee. Heb de Casting Convention ervaren als een warme en fijne dag. De groep vond ik heel prettig, jullie ontvangst was erg hartelijk. Het goede was dat jullie beiden in staat zijn geweest mij voor de camera te krijgen en gaandeweg de dag begon ik meer comfort te voelen, mede door jullie coaching en aanwijzingen. De aanwijzingen waren ook duidelijk waardoor ik er ook iets mee kon."

"In gedachten ben ik nog steeds aanwezig op jullie berg. De sensatie van de sfeer op die berg, probeer ik zo lang mogelijk vast te houden. John ook. We worden wakker en we zijn weer aanwezig op jullie berg. Woorden schieten mij te kort. Het familieportret heb ik van jullie ontvangen. Mooie uitstraling. Tof hé! Heerlijk, dat jullie zo'n geweldige sensatie beleving bij ons hebben teweeg gebracht. We hebben genoten van al die prachtige mensen die ook aanwezig waren op de Casting Convention. We hebben veel van elkaar kunnen leren. Dankjewel Bo en Arthur."
Eugenie (70 jaar)

"Ik ben 71 jaar en heb deelgenomen aan de Casting Convention van ID|Casting. Het was een dagvullend gevarieerd programma, met kledingstijl adviezen, tips over visagie en allerlei nuttige informatie over de branche. De dag was leerzaam en de lunch was heel gezellig. Het programma van ID|Casting bracht mij een schat aan informatie over details van presentatie voor de camera. Ik ben blij dat ik de Casting Convention kado heb gekregen voor mijn verjaardag. Zeker geslaagd."
John (71 jaar)

"Het is een leerzame en gezellige middag geweest. Het was voor mij erg interessant. Het was een lesje van mensenkennis, heb nu meer mezelf leren kennen. Dus voor mij was het wel belangrijk met leerzame momenten. Ik vind dat jullie veel informatie en tips hebben gegeven, vooral waar ik op moet letten tijdens het poseren. De opbouw en inhoud van het dagprogramma was erg goed. Het make-up advies was ook leerzaam. Ik heb de foto's ontvangen en ze zijn heel leuk geworden. Ben erg tevreden met de foto's die jullie gekozen hebben. Voor mij was het een positieve ervaring en een leuke middag. Succes met de volgende Casting Convention."
Jennifer (50 jaar)

"Ik heb de Casting Convention ervaren als leuk & leerzaam, want je moet er wel met een doel naartoe komen. Ik wilde meer weten over de branche, hoe je ermee om moet gaan, of ik wel geschikt was en hoe ik me in deze branche moet opstellen. Míjn doel heb ik zeker bereikt. Het onderdeel van de Basisvisagie was ook erg handig. Het was goed dat jullie het mij zelf lieten doen zodat ik het ook zelf leerde. Ik had de portfolioshoot heel zakelijk verwacht. Ook als ik geen modellenwerk zou gaan doen, blijft het een hele goede ervaring, bedankt hiervoor."
Senna (16 jaar)
#castingconvention #mindset #motivation #firstimpression #performance #uitstraling #riseandshine #communicatie
CASTING CONVENTION

© ID|Casting 2019

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden