AANMELDEN LOCATIE

ID|LOCATIONS is hét locatiebureau voor foto-, film en TV-producties in binnen- en buitenland. Naast ons ruime bestand, groeit het aanbod van nieuwe locaties dagelijks! Of het nu gaat om een karakteristiek grachtenpand, die creatieve woonboot, een modern penthouse of een stijlvolle villa? Voor elke productie vinden we de best passende locatie!

ID|LOCATIONS is al sinds 2009 een betrouwbare partner voor zowel locatiehouders als opdrachtgevers. Zo werkten we eerder voor klanten als Sanders Meubelstad, De Hypotheker, Loyalis, MLine, Zeeman, Faber, SecuCare, Studentsplus, Vogel’s en meer.

ID|LOCATIONS denkt graag met je mee! Zo geven we jou als locatiehouder vooraf een duidelijk beeld van de inhoud van de productie en wat je als locatiehouder precies kunt verwachten. Naast een prettige, heldere communicatie, onderscheiden we ons doordat we jou volledig vrij laten in jouw keuzes. Zo hoef je bij ons géén exclusiviteit af te geven en kun je jouw locatie aanmelden bij meerdere locatiebureau's.

HORECAGELEGENHEDEN
Horecagelegenheden plaatsen we niet vooraf aangezien daar een zeer beperkte vraag naar is. Heb jij zelf een horecagelegenheid en wil je toch op de hoogte blijven voor als er wel een aanvraag komt voor een dergelijke locatie? Like dan onze Facebook en Instagram pagina (@idcastingproductions) zodat je niets kunt missen en kunt reageren wanneer het past bij jullie locatie.

LOCATIE AANMELDEN
Als creatief locatiebureau hebben we altijd ruimte voor nieuwe, unieke en bijzondere locaties. Lijkt het je leuk om jouw (woon- of werk)locatie terug te zien in een van onze volgende producties? Klik dan hier voor onze werkwijze.

Met creatieve groet,
Team ID|Casting productions
M. +316.19198000

AANMELDEN LOCATIE

© ID|Casting 2020

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden