Blog

┬ź Terug naar overzicht

'IN THE PICTURE' | EEN HEERLIJKE DAG SHOOTEN IN DE EFTELING

21 OKTOBER 2016


Het was een prachtdag, en iedereen stond te trappelen om de Efteling in te mogen voor ... een heerlijke dag shooten in de Efteling! Bijgaand een aantal reacties van een prachtdag waar naast 'hard werken' genieten centraal stond.

Bente: Het was een droom van een fotoshoot! Toen mijn moeder vertelde dat ik tijdens de shoot ook nog eens heel vaak achter elkaar in Joris en de Draak en de Piranja mocht, kon ik helemaal niet meer wachten… Het was erg mooi weer, de mensen van de Efteling waren heel erg aardig en ook met de andere kinderen was het supergezellig! Ik ben lekker uit mijn dak gegaan in de attracties, vergat bijna dat ik op de foto ging. Ik heb genoten, kan het iedereen aanraden!! Het gaat er super professioneel aan toe, en dat is prettig werken. Er wordt natuurlijk wel verwacht dat je goed luistert naar de producent, maar je kunt tijdens de shoot helemaal jezelf zijn. We hadden vooraf van ID|Casting hele duidelijke informatie gekregen. We kregen snel bericht en ook zijn de berichten enthousiast en persoonlijk, heel fijn. Het was allemaal heel erg goed geregeld.

Bob: Een shoot vind ik al heel erg leuk maar zeker in de Efteling, want wie mag er nou zo zonder lange wachtrij in de gaafste attracties en soms zelfs vaker achter elkaar?!! Heel erg leuk! Ik hoop ook een keer mee te mogen doen in een reclamefilmpje. Ik vond het heel snel gaan de shoot, alles was ook heel duidelijk en verliep soepel. De modellen deden allemaal meteen wat er gevraagd werd dus dat werkte ook goed. De mevrouw die ons begeleidde in de Efteling zei dat wij een voorbeeldige groep modellen waren. Dat is ook wel leuk om te horen, want dan werken ze dus graag met je.

Lézanne: De Efteling is mijn favoriete pretpark in Nederland! Dit te kunnen combineren met een shoot was gewoon een geweldige unieke kans. Dat je ook nog eens wordt geselecteerd is dan helemaal te gek! Ik vond het gezellig met de kinderen tijdens de shoot en de begeleiding was ook aardig en behulpzaam. De communicatie was goed en snel! Ik hoop in de toekomst vaker met ID|Casting te mogen samenwerken.Lane: Mijn favoriete onderdeel was natuurlijk de achtbanen! De fotografe was vriendelijk, professioneel en makkelijk om mee te praten. Het Efteling personeel was ook erg behulpzaam en vriendelijk en ook het team van ID|Casting was fantastisch!

Moeder van Vida: De Efteling is voor ons het mooiste pretpark van waar we als gezin erg graag komen en al vele mooie herinneringen aan hebben. Mijn dochter was best een beetje zenuwachtig maar de zenuwen waren gelukkig snel weg. De kinderen werden rondgereden in een golfkarretje en er waren meerdere personeelsleden om alle kinderen de aandacht te geven die ze nodig hadden. Ze voelden zich echt kleine supersterren. Mijn dochter had meteen een klik met de vrouw die haar juf moest voorstellen die dag, erg leuk om te zien. Maar de herinneringen die ze aan deze dag heeft overgehouden is het meest kostbare. Ze straalt iedere keer als ze er mensen over vertelt. Het was eenmagische kans!

Dominic en Neathan: Wie wil er nou niet mee doen? Het is een heel leuk pretpark! We mochten in het golfkarretje en we hebben weer nieuwe vrienden gemaakt. We vonden het super leuk en zouden nog graag een keer meedoen aan een volgende shoot.

Lynn: Ik vond het een eer dat ik model mocht staan voor het mooiste park van Nederland. De shoot was erg relaxed, alles verliep heel soepel en makkelijk. Het was leuk, gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. De shoot heeft me een leuke ervaring opgeleverd. De communicatie met ID|Casting was heel goed en duidelijk. We kregen eerst bericht dat we voorgesteld werden, dan dat we in optie stonden en uiteindelijk een duidelijke mail met wat er van ons verwacht werd voor zowel de shoot als de administratieve afhandeling.Loek & moeder Pyella: De shoot was onwijs gezellig. Veel jongens en meiden van mijn leeftijd. We hadden heerlijk weer, en wat is er leuker om dan in de Efteling te zijn, in allerlei dingen te mogen en er ook nogeens voor betaald te krijgen. De opvang bij de Efteling was goed georganiseerd. Ik heb een coole dag gehad! Onze tip voor andere kids: Wees geduldig als je je inschrijft bij een castingburo. Je hoeft niet mooi te zijn, als je maar een leuke en verzorgende uitstraling hebt. Wees niet verlegen en luister goed wat ze van je vragen. Het is een heel leuk "beroep", zeker doen als het je leuk lijkt. ID|Casting vinden we een fijn bureau, ze hebben ons al een paar keer benaderd voor een opdracht. Ze zijn erg professioneel en aardig. Houden je op de hoogte en doen hun best voor je. Fijne mensen.

Mila: Ik vond het in het begin wel spannend omdat ik de mensen en de kinderen nog niet kende. Gelukkig was die spanning snel voorbij en was het heel gezellig! Naast de shoot heb ik hele leuke nieuwe vrienden gemaakt. In het begin was het wat ongemakkelijk, we kenden elkaar niet en moesten meteen met elkaar op de foto alsof we een hele hechte vriendengroep waren. Maar na een tijdje kwamen we in contact met elkaar en werd het steeds gezelliger. We hebben nog steeds contact met elkaar via een groepschat. De communicatie is heel goed bevallen. Er was veel duidelijkheid over wat de bedoeling was en de mensen van de productie waren heel aardig en enthousiast. De mails werden door ID|Casting altijd heel erg snel beantwoord, dat vond ik heel erg fijn, dat gaf mij het gevoel dat ze enthousiast waren en veel zin hadden in de shoot.

Tim: Ik heb een leuke en gezellige dag gehad, heb veel ervaring opgedaan en heb fijne nieuwe mensen ontmoet. Ook de communicatie met ID|Casting beviel erg goed. Ben blij dat ik uitgekozen ben voor deze shoot en ben benieuwd naar het eindresultaat!Max: Ik had me samen met een klasgenoot ingeschreven voor de Efteling fotoshoot, het leek me erg leuk!! Het was een hele leuke shoot!

Stannie: : Een leuk, gezellig en warm (heet!) dagje Efteling. Omdat de foto’s in de Efteling genomen zouden worden, wist ik dat het om spontane foto’s zou gaan en dat ik niet persé hoefde te poseren. Dit gaf mij een gerust gevoel. Ik vond het leuk om van dichtbij mee te maken hoe zo’n shoot gaat.

Yfke: Ik vond het erg leuk dat ik eindelijk eens in een pretpark mocht shooten want ik ben dol op achtbanen! En extra leuk om een dag met papa alleen door de Efteling te kunnen dolen.

Deze reacties kwamen van:


<Bente K <Bob V <Lezanne P <Lane H <Vida E <Dominic  V <Neathan V <Lynn T <Loek P <Mila M <Tim P <Max H <Stannie R

© ID|Casting 2019

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden