Blog

┬ź Terug naar overzicht

CASTING PUBLIEKSJURY TALENTENJACHT / POPBAND

16 OKTOBER 2016

Na het grote succes van het TV-programma 'K3 zoekt K3’, worden de draaiende tribunes opnieuw gevuld voor een 100 koppige publieksjury voor dé nieuwste Nederlandstalige PopBand!

Heb jij een neus voor nieuw talent?
Denk jij te weten wat hot or not is?
Ga je regelmatig naar een festival of concert?
Sta je op en ga je slapen met muziek?
Heb jij een uitgesproken mening en kun je deze (voor de camera) goed onderbouwen?
Geef je dan op als jurylid zodat je tijdens de audities kunt meebeslissen welke jongens thuis horen in dé nieuwste PopBand. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten!

We zoeken juryleden in de categorie:
- Jonge enthousiaste meiden en kerels tussen 10 en 22 jaar oud.
- Hippe moeders en vaders (van pré-tieners en tieners) van jonge enthousiaste muziekliefhebbers.

Enkele reacties van eerdere juryleden van ‘K3 zoekt K3’:
- “We hebben alles vanaf de eerste rij mogen beleven…samen. Hoe de meisjes met knikkende knieën op het stipje stonden, een moment van overleven. Hoe ze met een kloppend hartje steeds verder mochten, het grote avontuur tegemoet.“
- "Was een reuze ervaring die we graag nog een keer willen over doen. En voor alle juryleden, bedankt voor de gezellige tijd”.
- “ Ik mis jullie allemaal zo dat ik besef wat een impact jullie hebben gehad op mij. Heb er in een paar dagen zoveel lieve vrienden bij 😉.

Wat wordt er van je verwacht?
- Als kandidaat jurylid ben je 4 studiodagen beschikbaar, te weten 27-28-29 november en 01 december (blok ze alvast in je agenda!)
- Een opnamedag kan van 10:00 uur tot max 22:00 uur duren en vindt plaats nabij Antwerpen (België). Voor Nederlanders wordt een overnachting voorzien van 27 tot 29 november, en je ontvangt een leuk pakket met verrassingen.

Ben jij de juiste man/ juiste vrouw voor de job? Meld je dan als volgt aan:
- Stuur een e-mail naar inschrijvingen@tvbastards.be met hierin je naam, leeftijd en je mobiele nummer waarop je te bereiken bent.
- Stuur in dezelfde e-mail minimaal 2 foto’s en 1 kort introfilmpje waarin je jezelf voorstelt, met een korte motivatie.
- Ook vrienden en familieleden zijn van harte welkom wanneer zij aan de omschrijving voldoen. Je kunt ook hen (in jouw e-mail) met de benodigde gegevens aanmelden.

Aan de uiteindelijke samenstelling van de publieksjury gaat een selectiedag vooraf in Amsterdam of Antwerpen.


© ID|Casting 2019

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden