Blog

┬ź Terug naar overzicht

Casting Convention 2013 - een groot succes!

26 JUNI 2013

De Casting Convention 2013, een inspirerend event voor beginnende modellen met alle benodigde informatie op het gebied van presentatie in de Castingbranche. Het was een groot succes waarvan zowel de deelnemers als wij coaches/fotografen enorm hebben genoten!! Een bijzondere groep, dat was het.

Na een korte kennismaking hebben we wat extra aandacht besteed aan de zenuwen, want die waren er in overvloed, ondanks het sfeertje wat als 'thuis' werd ervaren. Logisch wel, als je enige cameravrees hebt en weet dat je deze in korte tijd overboord moet gooien. We namen ze mee, de berg op (zoals een van de cursisten zo mooi vertelde), en kwamen steeds verder, tot aan de top. De foto's spreken voor zich, de energie is nog voelbaar!! Wat bijzonder dat we dit mochten doen.

__________

ENKELE REACTIES:

Ik kan me geen betere manier voorstellen als introductie van wat het modellenwerk inhoudt. Ik voelde me vanaf het begin welkom. Leuke sfeer, vriendelijk, gezellig en aangenaam. Ik heb een leuke dag gehad, leuke mensen ontmoet, super lekker gegeten en ontzettend veel geleerd. Ik vond het bijzonder dat er ruimte is om jezelf te laten gaan, jezelf zijn maar ook om even te experimenteren. Mezelf opmaken voelde meer als verwennerij. Leuk om iets samen te doen en te ervaren. Op het einde van de dag, kon ik werkelijk vooruitgang merken. Ik was verbaasd van wat ik eigenlijk kan en krijg zin om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Het resultaat: niet alleen leuke portfoliofoto's, maar voor het eerst, foto's waar ik echt mezelf ben! De coaches? Vriendelijk, enthousiast, betrokken en geduldig. De Casting Convention was boven mij verwachtingen. Ik had niet verwacht dat het er zo relaxed zou zijn. Ik voelde me gewoon thuis. Nogmaals bedankt voor de ervaring, de dag, het commentaar, de suggesties en de tips.
Met vriendelijke groet, Maia

Twitter van Sandra:
Nog aan het nagenieten van de Casting Convention en fotoshoot via @IDCasting. Dank je wel lieve coaches. Mooie foto's!

In gedachten ben ik nog steeds aanwezig op jullie berg. De sensatie van de sfeer op die berg, probeer ik zolang mogelijk vast te houden. John ook. We worden wakker en we zijn weer aanwezig op jullie berg. Woorden schieten mij te kort. Het familieportret heb ik van jullie ontvangen. Mooie uitstraling. Tof hé! Heerlijk, dat jullie zo'n geweldige sensatie beleving bij ons hebben teweeg gebracht. We hebben genoten van al die prachtige mensen die ook aanwezig waren op jullie workshop. We hebben veel van elkaar kunnen leren. Dankjewel Bo en Arthur.
Eugenie

Ik ben 71 jaar en heb deelgenomen aan deze workshop van ID|Casting. Het was een dagvullend gevarieerd programma, met kledingstijl adviezen, tips over visagie en allerlei nuttige informatie over de branche. De dag was leerzaam en de lunch was heel gezellig. De workshop van ID|Casting bracht mij een schat aan informatie over details van presentatie voor de camera. Ik ben blij dat ik deze workshop kado heb gekregen voor mijn verjaardag. Zeker geslaagd. John

Ik vond het een hele leuke en goed verzorgde dag. De opbouw van de sets vond ik mooi en goed gedaan. Er werd goed door de fotografen gezegd wat ik moest doen. Ook de fotos zijn er mooi uitgekomen. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik zou het een ander zeker aanraden omdat je hier goede ervaring op doet en niet gelijk in het diepe wordt gegooid. Veel informatie gehad en ben goed ingelicht, een prima dag!
Vriendelijke groet, Fleur

© ID|Casting 2019

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden