WEBSITE WORKSHOP

Voordat we in 2009 met ID|Casting startten hadden we een creatief Communicatie- en Aviesbureau waarin we mens, merk en organisatie advies gaven over Personal & Business Branding. Hierbij kwam uiteraard ook vaak de Visual Identity ter sprake, waaronder de website.

Naast dat we advies gaven over de uitstraling en de routing van een website, hebben we ook vele websites ontworpen. En dat zijn we tussen de drukte van het castingbureau door blijven doen, gewoon omdat we het té leuk vinden.Sinds 2009 verzorgt ID|Casting naast castings en producties ook steeds meer kwalitatieve trainingen in de branche, die zowel startende als geroutineerde modellen, figuranten, acteurs en andere branchegenoten inspireren zichzelf meer zichtbaar te maken in de branche. Naast de Instagram training die we hiervoor schreven kregen we ook steeds vaker de vraag hoe je zélf een kwalitatieve website kunt maken. Vandaar dat we hier de WEBSITE WORKSHOP voor hebben ontwikkeld, een productieve 1:1 dagtraining die het voor jou mogelijk maakt om een verrassend stijlvolle, heldere en efficiënte website te maken in slechts 1 dag!

WAT JE DEZE DAG GAAT DOEN
Het is een drukke én enorm leerzame dag waarin je op dynamische wijze leert hoe je je eigen website bouwt én onderhoudt zodat je na deze dag bij elke (nieuwe) shoot of productie jouw website zélf kunt aanpassen. Bo helpt je bij de indeling en de uitstraling van je website en geeft je alle benodigde kennis, tools en tips voor een authentieke, krachtige Visual Identity, aansluitend bij jouw andere (social) kanalen.


PROGRAMMA
De verschillende pagina's* die we tijdens deze dag gaan maken zijn:
  • HOME
  • PORTFOLIO FOTOGRAFIE
  • PORTFOLIO FILM (INCLUSIEF EVT. SHOWREEL)
  • MIJN CV
  • OVER MIJ
  • CONTACT
*Deze benamingen worden in de website uiteraard aangepast naar jouw eigen tone of voice/schrijftaal. Mocht je ná deze dag nog nader overleg willen over de inhoud van jouw tekstpagina's dan adviseren we hier 2 weken later nog een extra 1:1 afspraak voor te maken, zodat je in de tussentijd eerst je teksten verder kunt uitwerken met de input die je hebt gekregen tijdens deze dagtraining.

WAT KUN JE NOG MEER VERWACHTEN?
Naast dat je deze dag alles leert over een authentieke, krachtige Visual Identity, krijg je een enorme dosis aan inspiratie, motivatie en energie mee van Bo en jouw nieuwe collega's in de branche! Maar het mooiste is natuurlijk dat je thuis komt met een website die klaar is, zodat jij jezelf en je werk/portfolio aan de wereld kunt laten zien!
 

LOCATIE & TIJDEN
Deze dagtraining wordt op afspraak gegeven op locatie in Utrecht en duurt van 10:00 - 16:00 uur.

INVESTERING
De investering in jouw eigen website bedraagt € 795,- excl. Btw, excl. domein- en hostingkosten. Dit is inclusief locatiekosten, koffie/thee met iets lekkers. Je mag voor deze dag je eigen lunch meebrengen.

BENODIGDHEDEN
Het enige wat je voor deze training nodig hebt is een laptop waarop jouw eigen portfoliomateriaal én eventuele showreel, dan kunnen we daar tijdens deze dag meteen mee aan de slag!

LET'S MAKE IT HAPPEN!
Is dit een belangrijke stap die op dit moment van toegevoegde waarde is voor jouw carrière in de castingbranche? Neem dan éérst even contact met ons op via +316.19198000 om jouw wensen te bespreken, dan kunnen we nader met je overleggen of deze training passend is bij wat jij wilt of nodig hebt.
 
WIL JIJ HET VAK LEREN VAN DE BESTE PROFESSIONALS IN DE BRANCHE?
BOEK DAN VIA DE 'BOEK HIER' BUTTON & SCHRIJF JE SNEL IN!
AANMELDING KAN OOK PER E-MAIL NAAR INFO@IDCASTING.NL
HET BEGINT ALTIJD MET EEN EERSTE STAP...


 
 


Lausanne Mies: "Bo Vrinten heeft mij met overtuiging geadviseerd bij het vormgeven en realiseren van mijn website. Een website maken is niet in een paar dagen gebeurd. Het is een continue uitwisseling tussen vorm en inhoud, tussen gebruikersvriendelijkheid en originaliteit en tussen functies en kosten. Bo heeft de beschrijving van de door mij gewenste uitstraling van deze website perfect vertaald in vormgeving. Bo is een oprecht, fijn en betrokken persoon om mee te werken. Zij staat voor het resultaat!!"

Frank Bouman: "Bo Vrinten heeft in no-time een website gemaakt van absolute wereldklasse! Met stijl, klasse en een perfecte visuele diepgang. In één keer staat er dan een site waar je de wereld mee aan kan."
WEBSITE WORKSHOP

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden