POWER PROGRAM

Heb jij de droom om model of acteur te worden maar zit je nog niet helemaal lekker in je vel? Voel je je nog wat onzeker of niet krachtig genoeg om de benodigde stappen te nemen in de branche? Staat je gewicht je misschien in de weg van het realiseren van je dromen of is er iets anders nodig als het gaat om een positief zelfbeeld? Daarvoor adviseren we je van harte het POWER PROGRAM, een 30 dagen coachingsprogramma voor méér balans, energie én zelfvertrouwen.

STERK FUNDAMENT
Met het POWER PROGRAM maak je een belangrijke keuze om beter voor jezelf én voor je lichaam te zorgen. Met deze keuze bouw jij aan een sterk fundament, aan de basis voor een Happy & Healthy Lifestyle én een succesvolle carrière in de branche! Het maakt je de meest krachtige versie van jezelf, omdat jíj de controle neemt over wat je eet, omdat je elke dag weer werkt aan je gezondheid en een krachtig immuunsysteem, op alle mogelijke gebieden. Vanaf hier ga JIJ (weer) bepalen hoe je het wilt en neem je de regie over jouw leven, de boodschappentas én de sportschoenen weer in eigen handen! Elke maand start er een nieuw programma dus waar wacht je nog op? Kun je niet wachten? Start dan vandaag nog een individueel programma en Let's make it happen!
COMMUNITY
Er zijn ontzettend veel manieren om aan een gezonder eetpatroon te werken. Toch liggen er ook steeds weer die verleidingen op de loer waar we geen weerstand aan kunnen bieden, waardoor we onze goede voornemens al snel weer overboord gooien. Met het Power Program bieden we je naast de begeleiding van Trainer/Coach Bo Vrinten, ook de optie om je aan te sluiten bij onze inspirerende Community, omdat bewezen is dat als je samen aan je doelen werkt, de kans van slagen vaak vele malen groter is. In deze Community zijn we er voor elkaar! We stimuleren en motiveren elkaar op dié momenten dat je het even moeilijk hebt, zodat je niet (meer) terugvalt in oude gewoontes en patronen. Wil je liever diréct starten en vind je het fijner om het programma individueel te doen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

30 DAGEN CHALLENGE
Deze 30 dagen challenge met alle aandacht voor Body, Mind en Spirit kan ook voor jou het verschil maken! Het programma is zorgvuldig opgebouwd uit 4 themaweken verwerkt in een handig werkboek. Elke dag ontvang je vragen en opdrachten die je, evt. samen met jouw buddy, op elk gewenst moment van de dag kunt invullen, voor meer inzicht en bewustwording over jouw eetgedrag. Daarnaast ontvang je naast algemene informatie en tips, ook recepten en trainingen ter inspiratie, zodat jij het maximale uit het programma kunt halen. Het enige wat jij hoeft te doen, is een 100% commitment afgeven aan jezelf!

Begint er al iets te kriebelen? Stel jezelf dan even de volgende vragen:
  • Wil jij ‘back in shape’ komen, maar blijft een bewust en gezond eetpatroon een grote uitdaging voor je? Wil je het sporten oppakken maar kun je jezelf er niet toe zetten?
  • Wil je meer structuur en balans in je leven, je energieker en fitter voelen maar lukt het je niet alleen? Heb je al verschillende diëten geprobeerd maar kun je maar niet doorzetten omdat je een stok achter de deur mist?
  • Is eten jouw grote passie maar vind je het lastig om maat te houden? Verlies je jezelf iets te vaak in het ‘vullen’ in plaats van ‘voeden’ en snak je al langer naar een complete mindset reset?
  • Ben je een emotie-eter en wil je weten waarom je eet wat je eet, zodat je deze eetpatronen kunt vervangen voor gezonde(re) eet- en gedragspatronen?
Kun je bovenstaande met één of meer ja's beantwoorden of vind jij het de hoogste tijd voor verandering? Doe dan mee met de volgende editie van het POWER PROGRAM en maak deze volgende stap naar een succesvolle carrière in de branche. We zijn er graag voor je!

Bel bij vragen of twijfels gerust met Bo, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor jouw intake in onze agenda.

Met motiverende groet,

Bo Vrinten
Producer/Casting Director/Trainer
ID|CASTING | Casting- & Trainingsbureau
POWER PROGRAM

© ID|Casting 2020

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden