PERSONAL BRANDING

Heb jij de ambitie om model of acteur te worden maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Twijfel je of de modellen- of castingbranche wel iets voor jou is? Ben je nog wat onzeker of twijfel je of je wel past binnen de branche en wil je hier graag éérst nog wat persoonlijk advies over? Dan ben je hier op het juiste adres!

PERSONAL BRANDING / COACHING SESSIE
Tijdens deze Personal Branding sessie van 1 à 2 uur beantwoordt Bo Vrinten, Casting Professional, Performance Expert en Fotograaf al jouw brandende vragen. Ze deelt op inspirerende en motiverende wijze haar 30 jaar ervaring in de branche en geeft je persoonlijk advies over hoe jij jezelf het beste als 'merk' in de castingbranche kunt neerzetten en kijkt wanneer gewenst met je mee welke stijl het beste bij je past mocht je verdere stappen willen nemen. Heb je al wat beeldmateriaal dan kijkt ze (door de ogen van de klant) met je mee welke foto's je het beste zou kunnen gebruiken voor het aanmaken van je portfolio én ze geeft je tips over welke bureaus mogelijk nog meer bij je zouden kunnen passen, zodat je hierna meteen van start kunt.VOOR WIE
De Personal Branding sessies zijn bedoeld voor:
  • Diegenen die nog niet zeker weten of ze de branche in willen.
  • Diegenen die al langer in de branche werkzaam zijn maar die nog graag gecoacht willen worden op een specifiek onderdeel.
  • Ouders die advies willen inwinnen voor hun kind(eren). 

KIJK HIER WELKE SESSIE HET BESTE PAST BIJ JOUW BEHOEFTE
Is een Personal Branding / Coaching sessie precies wat jij op dit moment nodig hebt? We bieden de volgende 2 opties (tarieven zijn per persoon):
  • een 1:1 adviesgesprek van 1 uur live € 95,- / 2 uur € 180,- excl. Btw (in Utrecht)
  • een 1:1 coaching call van 1 uur (via Zoom) € 75,- / 2 uur € 150,- excl. Btw.

Bel bij vragen of twijfels gerust met Bo, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor jouw intake in onze agenda.

TIP
Heb je ná deze sessie de smaak te pakken en wil je gaan voor een optimale start in de branche, dan raden we je de allesomvattende Casting Convention aan incl. portfolioshoot (evt. ook te boeken als 1:1 training). Wil je daarna next level, dan organiseren we de Casting Master Class.


ERVARINGEN

"Deze coachingssessie heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Niet een van de vele anderen, maar een op de persoon zelf gerichte sessie, die voor mij zeer waardevol was. Na afloop was mijn conclusie: Hier kan ik, om mezelf verder te ontwikkelen, echt iets mee. Niet alleen leuk, maar ook veel waardevolle tips. Mijn advies is: Gewoon doen en ervaar het zelf."
Frans (71 jaar)

"Bo is een zeer inspirerende Coach die met haar doortastendheid precies weet waar de vraag ligt en op kundige wijze je verder helpt als artiest. Met haar kennis van het vak en mensenkennis weet zij te inspireren en motiveren om je als artiest verder te ontplooien en je doelen te verwezenlijken. Ik kan Bo van harte aanbevelen!"
Cécile (39 jaar)

"Na mijn individuele Personal Branding sessie met Bo Vrinten heb ik de juiste tips en tools om aan de slag te gaan als (commercieel) model. Ik heb er helemaal zin in!"
Odette (38 jaar)

"Ik wist niet hoe de branche in elkaar steekt en wilde goed voorbereid bij een eventuele eerste klant komen. Nu weet ik wat ik kan verwachten en heb inmiddels een goed portfolio. Vind het erg spannend maar erg leuk om te kijken wanneer ik een eerste opdracht krijg."
Anne-Miek (55 jaar)
 


#personalbranding #presence #performance #motivation #mindset #perfectpitch #uitstraling #riseandshine
 
PERSONAL BRANDING

© ID|Casting 2023

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden