JOUW SHOWREEL

Als CASTING ACADEMY weten we hoé belangrijk het is om, naast een kwalitatief portfolio (2D), een sterke Showreel (3D) te kunnen presenteren van jezelf. Het kan misschien wel nét het verschil maken in of je een opdracht wél of niet binnen haalt.

Daarom werken wij met de beste editors om een kwalitatieve showreel te maken van jou & jouw werkervaring in de branche. Hiermee maak je niet alleen een professionele indruk bij opdrachtgevers, maar geef je ook een goed beeld van wie je bent en wat je te bieden hebt.Heb jij een ruime ervaring in de filmbranche, dan heb je waarschijnlijk al verschillende fragmenten van video- en filmmateriaal. Weet je wat je wilt, wat qua sfeer en stijl past bij het materiaal wat je graag wilt presenteren, dan bieden we de volgende opties. TRAINING INTRO/CASTINGFILMPJE
Ben je nieuw in de branche, heb je nog wat minder filmervaring en dus ook nog niet zoveel beeldfragmenten, maar vind je het wél belangrijk om jezelf op film te (kunnen) presenteren? Wellicht is onze INTRO/CASTINGFILM training passend voor jou, waarin Casting Professional, Performance Expert en Trainer Bo Vrinten je in een 2 uur durende training álles leert over hoe jij zélf je beste Intro/Castingfilmpje maakt, kwalitatief en representatief!

Voor het laten editen van een kwalitatieve showreel óf het volgen van de Showreel Training, kun je gebruik maken van onderstaande 'BOEK HIER' button.
 


#showreel #introfilm #castingfilm #firstimpression #perfectpitch
JOUW SHOWREEL

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden