INTRO/CASTINGFILMPJE

Ben je nieuw in de branche en krijg je van modellen- en castingbureaus of opdrachtgevers regelmatig het verzoek om een INTRO/CASTINGFILMPJE te maken, maar weet je niet goed hoe je dit moet doen? Merk je dat je na het insturen van een castingfilmpje wel erg vaak afgewezen wordt? Of heb je voor jouw showreel nog een representatieve intro van jezelf nodig maar krijg je zelf jouw PERFECT PITCH maar niet op papier en kun je daar wel wat advies bij gebruiken? Dan is deze training waarschijnlijk een hele waardevolle voor jou!

Tijdens deze 2 uur durende training begeleidt Casting Professional, Performance Expert en Trainer Bo Vrinten je bij het neerzetten van een originele en kwalitatieve PERFECT PITCH. Een perfect opgebouwd verhaal waarmee je op authentieke wijze jezelf profileert en presenteert, en opdrachtgevers weet te overtuigen van jouw vele mogelijkheden en kwaliteiten.Bo kijkt door de ogen van opdrachtgevers, waardoor ze alle ruis uit jouw presentatie wegfiltert en alleen het belangrijkste overblijft! Haar motto: Less is More! Ze geeft je heldere kaders mee waardoor je bij iedere nieuwe aanvraag je Intro/Castingfilmpje moeiteloos opneemt, met zelfvertrouwen! Voelt de tekst al direct comfortabel en laat de tijd het toe, dan nemen we in deze training al een eerste filmpje met je op!

Naast het schrijven van een unieke, op jouw persoon geschreven Perfect Pitch, zal de focus ook liggen op de nodige praktische tips voor een kwalitatieve opname en aanlevering van jouw filmpje. We sluiten de training af met een creatieve huiswerkopdracht; het verder trainen en opnemen van jouw beste Intro/Castingfilmpje, wat je 1 week na de training inlevert. Wanneer gewenst geven we je hier nog een laatste feedback op. Dit definitieve filmpje kun je indienen/gebruiken bij (algemene) castings en kun je eventueel ook toevoegen aan JOUW SHOWREEL, zodat opdrachtgevers een zo goed mogelijke indruk krijgen van jouw mogelijkheden.LOCATIE & TIJDEN
Deze training geven we in Utrecht óf wanneer gewenst online. De tijden van de sessies worden in overleg met jou ingepland.

INVESTERING
De investering in deze training bedraagt € 250,- excl. Btw (aftrekbaar).

LET’S MAKE IT HAPPEN!
Wil jij een maximale kans op opdrachten maken met een krachtig en kwalitatief Intro/Castingfilmpje? Let's make it happen! Bel bij vragen gerust even met Bo, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor een gratis ADVIESGESPREK in onze agenda. Ben je al bekend met onze werkwijze en wil je direct met ons aan de slag? Maak dan gebruik van onderstaande BOEK HIER button.
 
 
INTRO/CASTINGFILMPJE

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden