CASTING MASTER CLASS

Hoe belangrijk is het om échte emotie over te kunnen brengen tijdens castings, fotoshoots en/of filmproducties? Wil je geloofwaardig zijn op beeld, dan is het belangrijk dat je het eerst zelf gelooft, dat je je kunt verbinden met het karakter, de tekst en de rol die je neerzet. Niet iets wat iederéén even makkelijk afgaat. Daarom organiseren we de CASTING MASTER CLASS, een krachtige dagtraining waarin je alles leert over Presence, Performance en Verbindend Communiceren, waarin je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en de diepere emoties ín jou te gebruiken voor je rol.

BO VRINTEN VERTELT
"Als Casting Professional, Performance Specialist en Fotograaf zie ik hoe relatief makkelijk mensen zich laten zien op foto (2D), maar hoe moeilijk ze het vaak vinden om zichzelf te laten zien op bewegend beeld (3D). Wanneer je daarin de échte verbinding met jezelf (en evt. tegenspeler) én je eigen emoties durft aan te gaan, wanneer je je kwetsbaar durft op te stellen, wordt het overbrengen van emoties steeds makkelijker. Hiervoor werken we in stappen aan jouw zelfvertrouwen, aan jouw skills en wordt er intensief in rollenspel met elkaar getraind, wat wordt opgenomen en teruggekeken, steeds weer. Soms wat confronterend, maar o zo leerzaam!"


 
  • HEB JIJ VELE CASTINGS GEDAAN MAAR WORDT JE HET TELKENS NÉT NIET?
  • HEB JE TOT OP HEDEN ALLEEN NOG MODELLENWERK GEDAAN EN HEB JE EEN GROTE INTERESSE IN FILMOPDRACHTEN OF TRAININGSACTEREN, MAAR WIL JE JEZELF EERST WAT MEER ONTWIKKELEN OP DIT VLAK?
  • LIJKT HET JE MOOI OM JE IN ROLLENSPEL WAT STERKER TE VERBINDEN MET JE EIGEN EMOTIES ZODAT JE JE MAKKELIJKER KUNT UITEN?
LEES DAN SNEL VERDER.


PROGRAMMA MASTER CLASS
We hebben met heel veel zorg een zeer compleet trainingsprogramma samengesteld bestaande uit o.a.:

  • Fundamentals | Alles over de 8 universele basisemoties en de 4 B’s.
  • Meditatie en Lichaamswerk | Hoe écht te verbinden met je diepere emoties.
  • Rollenspel | 1:1 Praktijktraining met evaluaties en group.
  • Perfect Pitch | Hoe presenteer je jezelf tijdens een casting/auditie/productie?
  • Een sterke Intro | Hoe maak je een sterk Intro/voorstelfilmpje voor castings.
  • Definitieve opname Intro/Castingfilmpje | Jouw beste performance op beeld.
  • Vragenronde en Afsluiting.
Ná deze bijzonder leerzame dag heb je je eigen Intro/voorstelfilmpje die je naast jouw showreel kunt gebruiken voor inzending bij castings. Ook ontvang je van ons dé bureaulijst, een compleet totaaloverzicht van álle castingbureaus die Nederland, België en Duitsland rijk is, zodat je je - wanneer jij er klaar voor bent - direct kunnen inschrijven bij dié casting- en/of productiebureaus waar jouw voorkeur naar uit gaat.

WAT KUN JE NOG MEER VERWACHTEN?
Naast dat je deze dag vele kanten van jezelf gaat zien, krijg je een enorme dosis aan inspiratie, motivatie en energie mee! Je voelt je zelfverzekerd(er) en klaar om de castingbranche te verrassen met de nieuwe skills die je hebt opgedaan.

DATA
Bijgaand de data en beschikbare plaatsen (max. 6 personen):
- zaterdag 13 november te Utrecht (nog 4 plaatsen)

Ben je nou niet in de gelegenheid om in een weekend deel te nemen, of vind je het nét iets te spannend om dit al meteen en group te doen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om de 1:1 CASTING MASTER CLASS te boeken.

LOCATIE & TIJDEN
We zijn deze dag te gast bij één van de bekendste reclamebureaus van Nederland, op een inspirerende locatie, gelegen in het centrum van Utrecht.
De CASTING MASTER CLASS start om 10:00 uur (sharp!) en eindigt rond 17:00 uur.INVESTERING
De investering voor deze dag bedraagt € 395,- incl. Btw. Dit is inclusief locatiekosten, koffie/thee met iets lekkers, een intro/castingfilmpje (ideaal als begin van je showreel) én de bureaulijst.
Deelname vanaf 17 jaar.

LET’S MAKE IT HAPPEN!
Lijkt het jou geweldig om aan filmproducties mee te werken of heb je de ambitie om als trainingsacteur aan de slag te gaan, maar heb je nog geen enkele ervaring? Heb je nog wat minder ervaring en weerhoudt dit jou van verdere stappen in de filmbranche? Lijkt het je best spannend maar ook superleuk? Let’s make it happen!
Bel bij vragen of twijfels gerust met Bo, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor jouw intake in onze agenda.

WIL JIJ HET VAK LEREN VAN DE BESTE PROFESSIONALS IN DE BRANCHE?
RESERVEER DAN JOUW STOEL VIA DE BUTTON & SCHRIJF JE SNEL IN!
AANMELDING KAN OOK PER E-MAIL NAAR INFO@IDCASTING.NL
HET BEGINT ALTIJD MET EEN EERSTE STAP...

 


LEES OOK DE ERVARINGEN VAN MODELLEN & ACTEURS DIE JE VOORGINGEN.

“Ik vond het erg leuk en leerzaam om de vloer op te moeten, omdat je direct leert te improviseren. De Lachmeditatie was ook erg leerzaam in hoe je een natuurlijke lach kunt oproepen. Het werkboek heb ik thuis nog een paar keer doorgenomen. Het is een fijn handvat om af en toe op terug te vallen. Door Bo’s warme interesse in jouw persoonlijkheid weet ze het beste uit je te halen. Ik zal de volgende opdrachten veel onbevangener tegemoet treden dankzij de tools die ik heb geleerd om mij te ontspannen. De handvatten om verschillende emoties te kunnen uitdrukken zal ik bij nieuwe producties zeker gebruiken. Bo neemt uitgebreid de tijd om je daarin te coachen. Door deze investering in mezelf zullen presentaties voor toekomstige castings of producties geen probleem meer zijn.”
Marion V (67 jaar)

“De Casting Master Class heeft me geleerd dat alle emoties een plek in het lichaam hebben waar ze vandaan gehaald kunnen worden. Ik weet nu hoe ik rustiger voor de camera kan staan en dat ik niet teveel moet rondlopen. Het oefenen en opnemen van het intro/voorstelfilmpje vond ik ook erg leerzaam. Bo heeft me ook geholpen in het wegnemen van zelfbeperkende overtuigingen. Ze heeft een eerlijk verhaal en is objectief. Dankjewel voor deze leerzame dag en voor de kennismaking met mezelf. Deze dagen waren heel goed voor mijn zelfvertrouwen.”
Karin V (49 jaar)

"Ik nam vaak deel aan castings en audities en elke weer stond ik na de casting buiten met een ontevreden gevoel. Alsof ik mezelf toch weer had ingehouden en niet het beste van mezelf durfde te laten zien. De Casting Convention had me eerder al veel gebracht op dat vlak en ik voelde al langer de behoefte om op een dieper niveau mijn emoties te ont-dekken. En dat heb ik gevoeld door de verschillende opdrachten en technieken die ik deze dag heb geleerd. Ik vond het heel erg spannend maar Bo nam ons op een hele natuurlijke manier mee waardoor het veilig voelde om in die emoties te duiken, en om ze direct in te zetten in de rollenspelen met de andere deelnemers. We hebben veel gelachen en zelfs gehuild. De dag was één grote boost in zelfvertrouwen. Mijn eerstvolgende casting staat alweer gepland en ik voel aan alles, dat ik deze opdracht wél ga binnenhalen! Dank Bo voor alles!"
Suzanne (58 jaar)

“Tijdens de Casting Master Class heb ik geleerd hoe ik emoties kan oproepen en dat ik op basis daarvan een emotie kan laten zien. Ik vond het een leuke oefening elkaar een emotie te geven en deze vervolgens aan de groep te laten zien, heel leerzaam omdat je snel moet schakelen en naar je gevoel toe moet. Doordat Bo heel open is, een prettige energie heeft en iedereen persoonlijk advies geeft, heb ik voor mezelf geleerd wat minder zelfkritisch te zijn.”
Monique M (39 jaar)
#castingmasterclass #acterenvoordecamera #performance #presence #personalbranding #firstimpression #mindset #motivation #uitstraling #riseandshine #communicatie #verbinding #outofyourcomfortzone

 
CASTING MASTER CLASS

© ID|Casting 2023

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden