BUSINESS PROGRAM

Ben jij nieuw in de branche en lijkt het je geweldig om opdrachten in te vullen, maar weet je niet zo goed hoe je naar die Next Level komt? Heb jij al een eerste fotoshoot gedaan, een training of opleiding, maar ontbreekt het je aan inzicht in wat voor jou de beste volgende stap is zodat je naast het inschrijven bij bureaus ook daardwerkelijk leuke opdrachten aantrekt? Dan biedt het CASTING BUSINESS PROGRAM uitkomst!

OP MAAT
Geen mens is hetzelfde en daarmee bepaalt waar je op dit moment staat, ook wat je precies nodig hebt om een volgende stap te kunnen maken in jouw (nieuwe) carrière in de modellen- en/of castingbranche. Dat vraagt jou om een Next Level Mindset, om een Plan van Aanpak en om business skills. Daarnaast Het vraag óók om het nemen van concrete stappen en daarvoor is het eenmalig inschrijven bij verschillende modellen- en castingbureaus helaas (nog) niet voldoende!YOU’VE GOT TO DO THE WORK
Voor de een ligt het meer op het gebied van zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap; jezelf laten zien, jezelf laten horen, uit je comfortzone stappen door jezelf uit te dagen en nieuwe dingen te doen die jou méér zelfvertrouwen geven. Weten wié je bent zodat je kunt staan voor wie je bent! Voor de ander ligt het meer op praktisch vlak. Weten wat nu precies de mogelijkheden en business opportunities zijn in de branche, weten wat bij je past, en telkens weer die volgende stap (blijven) nemen om werkelijk succes te kunnen boeken! Hier zijn wij jouw stok achter de deur, de motiverende en adviserende factor, die jou op weg helpt naar jouw Next Level.

LEER VAN DE PROFESSIONALS
Bo Vrinten is naast Casting Professional, Performance Expert en Fotograaf ook gecertificeerd Business Coach/Trainer gespecialiseerd in het begeleiden van (nieuw) talent in de modellen- en castingbranche naar de Next Level. Door 30 jaar werkervaring in de branche, haar expertise als Casting Director en Producer en haar ruime ervaring voor én achter de camera als Fotograaf, weet ze als geen ander hoe jij je op een authentieke manier in de markt kunt profileren zodat je leert hoe jij je optimaal kunt onderscheiden van ander talent in de branche.

JOUW NEXT LEVEL
Wil jij een concreet Plan van Aanpak voor jouw Next Level in de branche? Wil jij met méér zelfvertrouwen naar castings en audities? Wil je leren wat jíj er zelf nog aan kunt doen om meer opdrachten naar je toe te trekken? Dan is het CASTING BUSINESS PROGRAM hét programma voor je.CASTING BUSINESS PROGRAM
Het CASTING BUSINESS PROGRAM bestaat uit een Business Traject van 5 waardevolle sessies van gemiddeld 2 uur, gericht op jouw Presence & Performance in de branche. De inhoud van de sessies wordt vooraf bepaald aan de hand van jouw intakegesprek en jouw persoonlijke behoefte. Zo kun je kiezen uit de volgende thema's/sessies:
 • FIRST IMPRESSION
 • PERFECT PITCH
 • SPREKEN IN HET OPENBAAR / STORYTELLING
 • BASISVISAGIE & STYLINGADVIES
 • PORTFOLIOSHOOT / LEREN POSEREN (incl. 5 bewerkte foto's rechtenvrij)
 • LEER EEN PREFECT INTRO/CASTINGFILMPJE MAKEN
 • PRESENTEREN VOOR DE CAMERA / VLOGTRAINING
 • CAMERA ACTEREN
 • MARKETING EN MEER / PLAN DE CAMPAGNE
 • PERSONAL BRANDING / VISUAL IDENTITY
 • INSTAGRAM TRAINING
 • CATWALK TRAINING 'WALK THE TALK'
 • JE EIGEN WEBSITE
 • STAGE PERFORMANCE / ZANGCOACHING

LOCATIE & TIJDEN
De Business Sessies vinden plaats bij ons op kantoor in Utrecht. De tijden van de sessies worden in overleg met jou ingepland.

INVESTERING
De investering in jezelf en jouw (nieuwe) carrière bedraagt € 1.250,- excl. Btw (aftrekbaar).
Voor extra foto's berekenen we € 20,- excl. Btw per foto incl. rechtenvrij gebruik voor eigen website/social. Voor editing van filmbeeld bieden we verschillende opties, te vinden onder SHOWREELS.

LET’S MAKE IT HAPPEN!
Voel jij aan alles dat dit voor jou het juiste moment is? Lijkt het je spannend maar ook superleuk?! Let's make it happen! Bel bij vragen gerust even met Bo, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor een gratis ADVIESGESPREK in onze agenda. We overleggen met je of dit het juiste moment voor je is en waar we jou naar de Next Level kunnen helpen. Ben je al bekend met onze werkwijze omdat je eerder een shoot, training of workshop hebt gevolgd en wil je direct met ons aan de slag? Maak dan gebruik van onderstaande BOEK HIER button.
 

LEES OOK DE ERVARINGEN VAN MODELLEN & ACTEURS DIE JE VOORGINGEN.

"Deze coachingssessie heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Niet een van de vele anderen, maar een op de persoon zelf gerichte sessie, die voor mij zeer waardevol was. Na afloop was mijn conclusie: Hier kan ik, om mezelf verder te ontwikkelen, echt iets mee. Niet alleen leuk, maar ook veel waardevolle tips. Mijn advies is: Gewoon doen en ervaar het zelf."
Frans (71 jaar)

"Bo is een zeer inspirerende Coach die met haar doortastendheid precies weet waar de vraag ligt en op kundige wijze je verder helpt als artiest. Met haar kennis van het vak en mensenkennis weet zij te inspireren en motiveren om je als artiest verder te ontplooien en je doelen te verwezenlijken. Ik kan Bo van harte aanbevelen!"
Cécile (39 jaar)

"Na mijn individuele Personal Branding sessie met Bo Vrinten heb ik de juiste tips en tools om aan de slag te gaan als (commercieel) model. Ik heb er helemaal zin in!"
Odette (38 jaar)

"Ik wist niet hoe de branche in elkaar steekt en wilde goed voorbereid bij een eventuele eerste klant komen. Nu weet ik wat ik kan verwachten en heb inmiddels een goed portfolio. Vind het erg spannend maar erg leuk om te kijken wanneer ik een eerste opdracht krijg."
Anne-Miek (55 jaar)
 


#firstimpression #perfectpitch #storytelling #sprekeninhetopenbaar #acteren #presenteren #profileren #poseren #showreel #instagramtraining #visagie #stylingadvies #personalbranding #presence #performance #motivation #mindset #confidence #uitstraling #riseandshine #partnerinshine #cameraacteren #vlogtraining
 
BUSINESS PROGRAM

© ID|Casting 2020

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden