NEW TALENT PROGRAM

In de castingbranche draait alles om authenticiteit en uitstraling. Jouw eigen identiteit (ID), jezelf duidelijk en krachtig profileren is essentieel om gezien te worden in een branche waarin het aanbod van nieuw talent dagelijks groeit. Maar wat nou als je de branche nog niet kent? Als je niet weet wat jouw USP’s (Unigue Selling Points) zijn? Wat er van je verwacht wordt en hoe je jezelf het beste kunt presenteren? Op al deze vragen en meer vind je nu antwoord in het unieke NEW TALENT PROGRAM, een zeer intensieve, complete en inspirerende training voor nieuw talent, waarin je al het benodigde leert voor een optimale start in de modellen- en/of castingbranche!

VOOR WIE
- Voor iedereen (va. 18 jaar) met interesse in de modellen- en castingbranche.
- Voor degenen die zichzelf optimaal willen leren presenteren in de branche.
- Voor degenen die nog wat onzeker zijn, en zichzelf sterker willen leren profileren.

ONDERDELEN TRAINING
Onderdelen zijn o.a. de First Impression, de Pitch, Attitude, Mini Meditatie (optioneel), Basisvisagie, Stylingadvies, Portfolioshoot en Cameratraining. Daarnaast behandelen we 100 tips uit het NEW TALENT BOOK* en ontvang je een compleet overzicht van de grotere modellen- en castingbureaus waarmee je een goede start in je (nieuwe) carrière kunt maken. De training wordt verzorgd door Bo Vrinten (Casting Director, Fotograaf en Model Coach). Ze is door haar jarenlange ervaring (voor en achter de camera) gespecialiseerd in het ontdekken en trainen van nieuw talent.

* NEW TALENT BOOK
Het 'NEW TALENT BOOK', hét schript voor startende modellen- en acteurs, biedt alle informatie die je nodig hebt voor een goede start in de branche. Dit (werk)boek is exclusief en kosteloos verkrijgbaar voor diegenen die deelnemen aan het New Talent Program. Ideaal als naslagwerk en werkboek.

OVERIGE INFO
Data: 22 april 2017
Duur: van 10:00 - 17:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Utrecht
Doe je de training liever individueel of in jouw bedrijf, ook dat is mogelijk (in overleg).

TARIEVEN
De kosten van deze workshop bedragen € 375,- incl. BTW (vooraf te voldoen).
Dit is inclusief food & drinks en locatiekosten én let op, de kosten zijn aftrekbaar!
Je ontvangt 8 van je beste portfoliofoto's bewerkt, in kleur, volledig rechtenvrij en je ontvangt een eigengemaakt castingfilmpje wat je kunt gebruiken voor pré-castings.

Denk jij iets unieks te hebben en goed te passen binnen de branche? Heb je al langer de droom om eens in een campagne of commercial te verschijnen? Wil je de stap graag nemen maar weet je niet goed waar te beginnen? Vraag dan onze uitgebreide brochure aan of schrijf je nú in voor het NEW TALENT PROGRAM. Een betere start kun je je niet wensen!


ENKELE ERVARINGEN

"Ik heb het New Talent Program ervaren als heel leuk & leerzaam, want je moet er wel met een doel naartoe komen. Ik wilde meer weten over de branche, hoe je ermee om moet gaan, of ik wel geschikt was en hoe ik me in deze branche moet opstellen. Míjn doel heb ik zeker bereikt. Het onderdeel van de Basisvisagie was ook erg handig. Het was goed dat jullie het mij zelf lieten doen zodat ik het ook zelf leerde. Ik had de portfolioshoot heel zakelijk verwacht. Dat jullie mijn favoriete muziek opzetten en dat we tussendoor konden praten en lachen vond ik echt heel fijn! Ook als ik geen modellenwerk zou gaan doen, blijft het een goede ervaring, bedankt hiervoor ☺"
Senna (16 jaar)

"Na een aantal jaar met het idee geflirt te hebben, heb ik besloten een nieuwe richting aan mijn carrière te geven. Ik wil professioneel aan de slag als actrice en presentatrice bij bijv. tv, film en theater. Maar hoe pak je dat aan? In het New Talent Program heb ik geleerd hoe de branche werkt, en wat mij uniek maakt. Ik vond het een erg leuke en interactieve workshop in een ontspannen sfeer. Met de visagie en styling tips, en een paar prachtige foto's op zak heb ik het gevoel dat ik klaar ben voor een goede start! Dank je wel Bo!"
Ineke (33 jaar)

"Ik wilde al jaaaren model worden maar met mijn leeftijd was dat niet (meer) zo vanzelfsprekend, dacht ik. Na een telefoontje met Bo kreeg ik super veel zin om de stap te nemen en koos ik voor het volgen van het New Talent Program, om goed beslagen ten ijs te komen, en ook als investering in mijzelf en mijn presentatie (ook fijn voor mijn werk ;). Het was geweldig om alles over de branche te leren en goed advies te krijgen over hoe ik zelf mijn visagie en styling kan verzorgen, en hoe ik mezelf het beste presenteer tijdens een casting. Het leukste vond ik de creatieve oefeningen tussendoor, de fotoshoot en cameratraining. Vooral die laatste was erg confronterend maar o zo leerzaam. Ik heb er veel meer zelfvertrouwen door gekregen en voel me klaar voor de branche. De eerste opdracht zit er intussen ook al op, leuke locatie en erg leuke mensen ontmoet, dus het was de investering meer dan waard voor mij. Een nieuwe deur is open gegaan voor me, dankjewel ID|Casting!
Liefs, Eveline (45 jaar)
 
NEW TALENT PROGRAM

© ID|Casting 2017

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden