AANMELDEN LOCATIE

ID op Locatie is het locatiebureau van ID|Casting, wat bemiddelt in de verhuur van productielocaties door heel Nederland. 

ID op Locatie biedt als locatiebureau locaties voor onder andere fotoshoots, filmproducties en TV, commercials en bedrijfsfilms. Lijkt het jou leuk om jouw locatie in te zetten als productielocatie? We informeren je graag verder over de mogelijkheden bij ons locatiebureau.

ID op Locatie is als locatiebureau ook altijd op zoek naar unieke, bijzondere locaties voor haar opdrachtgevers. Of het nu gaat om een stijlvolle villa, die artistieke woonboot, een modern ingericht penthouse, een karakteristiek grachtenpand of een dorpswoning met een prachtig begroeide tuin? We bekijken de mogelijkheden graag voor je. Wil je een indruk van onze huidige locaties, neem dan vrijblijvend een kijkje in ons bestand www.idoplocatie.nl, zo krijg je een goede indruk wat ons locatiebureau te bieden heeft.

ID op Locatie bemiddelt als locatiebureau tussen reclamebureaus, fotografen, filmregisseurs, stylisten en visagisten enerzijds en de locatiehouder (eigenaar) anderzijds. Denk jij op een bijzonder plekje te wonen of te werken en lijkt het jou leuk om jouw locatie terug te zien in een van onze volgende producties? Kijk dan bij HIER voor meer informatie over onze werkwijze.

AANMELDEN LOCATIE

© ID|Casting 2017

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden