AANMELDEN GEZINNEN

ID|Casting productions krijgt regelmatig opdrachten voor complete gezinnen, ook voor producties in het buitenland! Zo werken we voor de Efteling, de ANWB, Vacansoleil etcetera. Willen jullie voor dit soort opdrachten graag meegenomen worden in de voorselecties? Schrijf je dan nú in als compleet gezin.

INSCHRIJVEN DOE JE ALS VOLGT:
1. Ga naar www.idcasting.nl/aanmelden.
2. Vul bij 'voornaam' het volgende in:
- Gezin + eerste 3 letters van jullie achternaam, dan een staand streepje met hierachter KID(S) + geboortejaren van de kinderen met verbindingsstreepje ertussen.
Bijvoorbeeld: Gezin JAN | KIDS 2002-2004 (geen spaties tussen geboortejaren)
3. Vul bij 'achternaam' het volgende in:
- Plaats eerst een spatie met hierachter jullie volledige achternaam, hierna weer een staand streepje, met hierachter de namen van alle gezinsleden (te beginnen met vader, moeder, de oudste (2002), tweede (2004) etc., dus met hierachter het geboortejaar van elk gezinslid.
Bijvoorbeeld:  JANSSEN | Frank, Evelien, Puck (2002), Max (2004)
4. Bij de algemene verplichte velden vul je jouw persoonlijke gegevens in. Wij verwijderen de niet benodigde persoonsgegevens later.
5. Bij 'Geslacht' vul je 'Gezin' in.
6. Als laatste upload je ten minste 5 foto's van jullie gezin, 8 foto's is nóg beter. Neem de beste gezinsfoto als 1e. Deze komt namelijk voor de klant als eerste in beeld.
NB! Wij kunnen alleen aanmeldingen met kwalitatieve foto's (zonder logo's van fotografen) accorderen.

OOK ALS INDIVIDU OF ALS PARTNERS INTERESSE IN OPDRACHTEN?
- Maak dan voor elk gezinslid een individueel portfolio* aan.
- Zet bij de volwassenen, achter de achternaam 'Partner ...(+ naam van je partner)'. Zo zijn jullie ook als partners direct gekoppeld voor leuke partner-opdrachten.
NB Mochten jullie - naast de gezinsinschrijving - gezinsleden individueel willen inschrijven voor opdrachten, dan ontvang je hiervoor een 50% reductiekorting. Je betaalt dan slechts € 10,- per gezinslid. Wel belangrijk dat deze inschrijvingen onder hetzelfde e-mailadres als dat van de gezinsinschrijving vallen.

Wanneer jullie gezinsportfolio online staat nemen we jullie mee in de nieuwste voorselecties. Heeft een opdrachtgever interesse, dan laten we graag van ons horen. Voor meer informatie en onze werkwijze kijk je ook even bij de FAQ's.

NB Is jullie woning mogelijk ook geschikt als productielocatie en zie je deze graag eens terug in een foto- of filmproductie? Klik dan hier voor meer informatie over locatieverhuur.

Heel veel succes met de aanmelding(en)!

Met inspirerende groet,
ID|Casting productions
 
AANMELDEN GEZINNEN

© ID|Casting 2017

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden